Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Попова Н.В. Доцент, кандидат технічних наук Попова Наталія Вікторівна  



   
Секретар кафедри. Відповідальна за складання плану роботи кафедри, за наповнення електронної інформаційної бази кафедри

     Освіта  

     Факультет технології хлібопекарських і кондитерських виробництв Національного університету харчових технологій за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (диплом магістра з відзнакою). 

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2008 році за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв». З 2012 року має вчене звання доцента кафедри технології консервування.

     Досвід роботи

     Стаж педагогічної роботи 10,5 років – весь час у НУХТ. 
     Працює на кафедрі експертизи харчових продуктів з 2012 року.
     Була виконавцем п’яти держбюджетних тематик Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Зараз виконує дослідження відповідно до пріоритетного напряму наукових робіт НУХТ «Розроблення наукових основ тепломасообмінних та інших процесів харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв з метою створення нових високоефективних технологій та обладнання, засобів механізації та автоматизації для харчових та переробних галузей АПК».

     Підвищення кваліфікації

  • ТОВ «Продсервіс ІР» (Київська обл.), тема: «Сучасні тенденції розвитку консервної промисловості. Контроль якості та безпечності продукції галузі», 2012р.;
  • науково-методичний семінар НУХТ «Основи педагогіки, методи та технології організації навчально-виховного процесу у вищій школі», 2012 р.;
  • науково-методичний семінар НУХТ «Розроблення та використання тестових засобів контролю знань», 2013 р.;
  • Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві у 2017 р.

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор 187 публікацій (1 з них у наукометричній базі даних “SCOPUS”, 28— входять до науко метричних баз Springer,EBSCO, IndexCopernicus, GoogleScholar, РИНЦ), 27 патентів.У співавторстві видано 20 навчально-методичних праць, з яких 3 навчальних посібники.Є співавтором навчальних посібників: "Лабораторний практикум з процесів і апаратів харчових виробництв", "Курсове проектування з процесів і апаратів харчових виробництв", "Збірник задач з процесів і апаратів харчових виробництв", курсів лекцій з дисциплін: «Контроль якості та безпечності продуктів галузі», „Математико-статистичні методи досліджень” та „Методи оптимізації та математична статистика”.
 Ознайомитись з публікаціями
      

     Контакти
     ауд. Ж-615, тел. (044) 287-96-31
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.