Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Сидор В.М. Доцент, кандидат технічних наук Сидор Василь Михайлович




Відповідальний за курсове та дипломне проектування, за зв'язки з профільними коледжами та технікумами

     Освіта

     Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині – НУХТ), спеціальність «Технологія бродильних виробництв».

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 1996 році. Має вчене звання доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.

     Досвід роботи

     Науково-педагогічний стаж більше 30 років.
     На кафедрі працює з 2011 року.

     Підвищення кваліфікації

  • ДП «УКрметртестандарт» у 2016 році;
  • Участь у семінарі «Зміни в законо-давстві України щодо якості та безпечності харчових продуктів. Реалії та перспективи для виробників», 2015р.

     Нагороди та відзнаки

     За активну участь у впровадженні наукових розробок у харчову промисловість у 2002 році нагороджений нагрудним знаком «Знак Пошани» Міністерства агропромислової політики України. 

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор 105 публікацій, з них 18 навчально-методичних розробок і 75 наукових праць, у тому числі, 45 наукових статей у фахових виданнях, 12 патентів України на винахід і корисну модель. 
     Є співавтором навчального посібника «Технологія безалкогольних напоїв».
 Ознайомитись з публікаціями
 

     Контакти
     ауд. Ж-501, тел. (044) 287-96-30
     e-mail: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.