Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Вашека О.М. Доцент, кандидат технічних наук Вашека Оксана Миколаївна




Відповідальна за розроблення навчальних планів для студентів, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», магістр.

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук отримала у 2013 році, вчене звання доцента кафедри експертизи харчових технологій - у 2015 році.

     Досвід роботи

     З 2006 року працювала асистентом кафедри технології молока і молочних продуктів. 
     На кафедрі експертизи харчових продуктів працює з 2011 року.
     У 2013 році захистила дисертацію на тему «Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви».

     Підвищення кваліфікації

     Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на тему «Метрологія, стандартизація, сертифікація» у 2011 році.
     Участь у семінарі Київської Торгово-промислової палати «Основні принципи європейської системи технічного регулювання» (2015 р.).

     Нагороди та відзнаки 

     З 2007 р. по 2009 р. була стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених.  

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Є автором понад 135 публікацій, з них 23 статтей та 38 патентів України. Співавтор 10 методичних рекомендацій.
 Ознайомитись з публікаціями


     Контакти
     ауд. Ж-219, тел. (044) 287-91-32
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.