Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Петруша О.О. Доцент, кандидат технічних наук Петруша Ольга Олександрівна




Відповідальна за дистанційне навчання, організацію практики студентів на кафедрі

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія цукристих речовин», ОКР "магістр".

     Вчений ступінь та звання     

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2013 році

     Досвід роботи

     Працює на кафедрі з 2011 року.
     Є виконавцем держбюджетної науково-дослідної роботи Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ.
     З 2016 року за сумісництвом займає посаду начальника відділу дистанційного навчання НУХТ.

     Підвищення кваліфікації

  • «Підготовка електронних засобів навчання» (НУХТ, Київ), 2013 р.;
  • «Як розробити систему управління безпечністю харчової продукції, що випускається на підприємствах, які входять до харчового ланцюжка та на власних потужностях торгівельних мереж, Українська асоціація якості, 2014 р.;
  • підвищення кваліфікації в Університеті  менеджменту освіти НАПН України), 2015 р.;
  • участь у роботі семінару «Новини 2016 року законодавства у сфері технічного регулювання. Нова редакція Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності», 2016 р.

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор понад 60 наукових праць, має 11 патентів України на корисну модель, а також співавтор cеми програм для проходження різних видів практик та 17 методичних рекомендацій.
 Ознайомитись з публікаціями

     Контакти
     ауд. Ж-311, тел. (044) 287-97-12
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.