Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Шульга О.С. Доцент, кандидат технічних наук Шульга Оксана Сергіївна




Відповідальна за зв'язки з профільними коледжами та технікумами, за проведення наукових семінарів кафедри

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, ОКР магістр.

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2009 році. Вчене звання доцента отримала у 2014 році.

     Досвід роботи     

     На кафедрі експертизи харчових продуктів працює з 2012 року.
     З вересня 2015 року є докторантом кафедри. Напрям наукової роботи – розроблення кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з використанням плодово-ягідних порошків.
     Шульга О.С. є експертом конкурсу проектів молодих учених при МОН України.

      Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор 93 наукових праць в т.ч. 37 патентів України на винахід та корисну модель, 10 методичних рекомендацій до вивчення різних дисциплін та співавтор, 2 навчальних посібників з грифом МОН: «Органічна хімія. Практикум», «Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів».
 Ознайомитись з публікаціями

     Контакти
     ауд. Ж-616, тел. (044) 287-93-40
     e-mail: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.