Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Бойко М.І. Асистент, кандидат технічних наук Бойко Марина Іванівна




Завідувач лабораторії кафедри

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технології цукристих речовин».

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2014 році за спеціальністю 05.18.05 – технології цукристих речовин та продуктів бродіння.

     Досвід роботи 

     З 2005 по 2014 рр. займала посаду старшого лаборанта кафедри біотехнології, продуктів бродіння і виноробства.
     На посаді завідувача лабораторії кафедри експертизи харчових продуктів працює з вересня 2014 р. За сумісництвом - асистент кафедри експертизи харчових продуктів з 2012 року.

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Є спіавтором 28 наукових праць, у т.ч. 6 патентів на корисну модель, 15 статей. Є спіавтором 3 лабораторних практикумів.
 Ознайомитись з публікаціями

     Контакти
     ауд. Ж-711, тел. (044) 287-91-50
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.