Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Харгелія Д. Д. Старший викладач, кандидат технічних наук Харгелія Дарія Дмитрівна




Відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри, наставник академічної групи ТІ-2-8

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», ОКР "магістр". 
     Друга вища освіта: Національний університет харчових технологій, кваліфікація "Спеціаліст з економіки підприємства", ОКР "спеціаліст".

     Вчений ступінь та звання

     Науковий ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2016 році за спеціальністю 05.18.05 – технології цукристих речовин та продуктів бродіння.

     Досвід роботи

     З 2016 року працює на кафедрі експертизи харчових продуктів.
     Відповідальна за проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015-2016 та 2016-2017 н. р. за напрямом «Експертиза харчових продуктів».

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Опубліковано 24 наукові праці, з них 9 статей у наукових фахових виданнях, 13 тез доповідей на міжнародних наукових та науково-практичних конференціях, 1 патент Україні на винахід і 1 патент України на корисну модель. Є співавтором 2 методичних рекомендацій.
 Ознайомитись з публікаціями

     Контакти
     ауд. Ж-616, тел. (044)-287-93-40
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.