Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Луговська О.А. Асистент Луговська Оксана Андріївна




Відповідальна за підрахунок рейтингу кафедри, оформлення індивідуальних планів викладачів кафедри. Секретар ЕК бакалаврів

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність "Технологія цукристих речовин".

     Досвід роботи

     Є випускницею аспірантури НУХТ.
     На кафедрі працює з 
2015 року. 
     Нині працює над дисертаційною роботою "Удосконалення технології ароматичних емульсій для виробництва харчових продуктів і напоїв".
     Має стаж роботи на підприємствах, проходила стажування за науковим напрямом у Франції та Німеччині.

     Науковий та навчально-методичний доробок     

     Є співавтором 45 наукових праць, з них 3 патентів на винахід, 5 патентів на корисну модель, 22 статтей, 1 методичної рекомендації.
 Ознайомитись з публікаціями


Контакти
ауд.Ж-615, тел. (044) 287-96-31
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.