Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Ас. Харченко Л.Л. Асистент Харченко Лілія Леонідівна




Відповідальна за виховну роботу кафедри

     Освіта

    Закінчила у лютому 2017 року Національний університет харчових технологій  за освітньою программою "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». і отримала освітній ступінь магістра.
     Друга освіта: Université d’Auvergne Clermont-Ferrand  IUP (France); spécialité «Pilotage des organisations»; Master degree. (Французький інститут управління у м. Овернь (Франція), кваліфікація магістр за спеціалізацією "Менеджмент організації")

     Досвід роботи

      З вересня 2017 р. працювала на кафедрі експертизи харчових продуктів на посаді лаборанта, з квітня 2018 р. була переведена на посаду інженера І категорії кафедри. З квітня 2018 р. працює профоргом кафедри на громадських засадах. На посаді асистента працює на кафедрі з 2019 року.

      Завершує навчання в аспірантурі НУХТ.

      Науковий та навчально-методичний доробок

 

      Є співатвтором  35 наукових праць, з яких 4 статті у фахових журналах.

     Контакти
     ауд. Ж-616, тел. (044) 287-91-50
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.