Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Чорна А.І. Асистент Чорна Анастасія Іванівна




Відповідальна за репозитарій. Наставник академічної групи ТІ-1-7

     Освіта

     Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність "Експертиза товарів та послуг", ОКР "магістр".

     Досвід роботи

     Працює на кафедрі з 2012 року.
     У 2014 році пройшла стажування в Італійському центрі сенсорного аналізу (CentroItalianodiAnalisiSensoriale) та отримала міжнародний сертифікат із сенсорного аналізу.
     У 2016 році закінчила аспірантуру за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. Тема дисертаційної роботи: "Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів".

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор понад 40 наукових праць, з яких 4 патенти на винахід та 7 патентів на корисну модель, 9 статей, а також співавтор 5 методичних вказівок до вивчення різних дисциплін.
 Ознайомитись з публікаціями

     Контакти
     ауд. Ж-601, тел. (044) 287-93-20
     e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.