Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Арсеньєва Л.Ю. Професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна




Член експертної ради ДАК МОН України, спеціалізованої Вченої ради Д 26.058.06  зі спеціальності 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів". Проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи

     Освіта

     Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині - НУХТ), спеціальність «Технологія хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв».

     Вчений ступінь та звання

      Кандидат технічних наук з 1988 року, доктор технічних наук з 2007 р.
      Вчене звання професора присвоєне у 2008 р.

      Науковий та навчально-методичний доробок

      Автор більше 200 публікацій, має 35 авторських свідоцтв та патентів, співавтор трьох навчальних посібників із грифом МОН України.
 
Ознайомитись з публікаціями
      Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів і магістрантів, підготувала вісім кандидатів наук і є керівником науково-дослідних робіт п’яти аспірантів.

      Контакти
      ауд. А-324, тел. (044) 289-40-66
      e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.