Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Підсумки роботи секцій «Експертиза харчових продуктів» 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підсумки роботи секцій «Експертиза харчових продуктів»
87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»
 
Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників.
Роботу секції «Експертиза харчових продуктів» 87-мої конференції було організовано 16 квітня в онлайн форматі з трансляцією в режимі реального часу на сторінці групи «Безпека харчування» у Фейсбук, що дозволило залучити велику кількість учасників – 143 особи з різних міст України та з-за кордону.
Серед учасників, які взяли участь у роботі конференції, були представники наступних організацій: «Polven Foods OÜ», Естонія, ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», Херсонський національний технічний університет, Одеський державний аграрний університет, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Броварська Загальноосвітня школа №3 І-ІІІ ступенів.
Почесними гостями конференції були начальник науково-технічного сектору оцінки відповідності підприємств харчової галузі ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» Бірюкова Г.А. та провідний аудитор систем менеджменту, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікований фахівцем із ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Березова С.С.
На секції було представлено 10 усних доповідей і 16 постерних.
Окремо хочеться відмітити наукову роботу Нагребельної А.С., здобувача 4 курсу, спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Херсонського національного технічного університету, яку було присвячено технологічній експертизі вершкового масла. Також заслуговує на увагу робота науковця початківця Золотарьова В.І., учня 9-А класу, Загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів, м. Бровари, в якій висвітлювалися сучасні методи очищення питної води.
Усі представлені доповіді викликали у присутніх жвавий інтерес, носили актуальний характер, висвітлювали практичну цінність отриманих результатів досліджень та відрізнялись своєю науковою новизною і нестандартними підходами.
Слід відмітити високий рівень підготовки студентів та актуальність розглянутих доповідей. Ця конференція підтвердила, що наука ґрунтується на єдиних законах, єдиних поняттях, і в цьому основа її інтернаціональності.



87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів (онлайн 16.04.2021р.)

87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів буде проходити онлайн 16.04.2021 р.
"Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті"
сайт Конференції http://conferencenuft.ho.ua
Посилання на збірник тез http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of.../2021/Part%201.pdf
 
Програма секції «ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
 
Посилання на онлайн засідання:
Підключитися до конференції Zoom
Ідентифікатор конференції: 825 6790 1813
Код доступу: 87
Час роботи секції:
– 10.00 до 12.00 – 1 частина роботи секції
– 12.00-12.30 – перерва на каву
– 12.30 - 14.00 – 2 частина роботи секції та підведення підсумків

87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Пропонуємо до вашої уваги постерну секцію «Експертиза харчових продуктів» в рамках проведення 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», що відбудеться онлайн 16 квітня 2021 р. в Національному університеті харчових технологій.
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у роботі секції «Експертиза харчових продуктів» за посиланням нижче.
 
Підключитися до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/82567901813?pwd=YmhtWlUwWGJDbm92NXFxa0hGUHdFZz09
 
Ідентифікатор конференції: 825 6790 1813
Код доступу: 87
Час роботи секції:
10.00–12.00 – 1 частина роботи секції
12.00–13.30 – перерва на каву
13.30–14.00 – 2 частина роботи секції та підведення підсумків