Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Пропонуємо до вашої уваги постерну секцію «Експертиза харчових продуктів» в рамках проведення 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», що відбудеться онлайн 16 квітня 2021 р. в Національному університеті харчових технологій.
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у роботі секції «Експертиза харчових продуктів» за посиланням нижче.
 
Підключитися до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/82567901813?pwd=YmhtWlUwWGJDbm92NXFxa0hGUHdFZz09
 
Ідентифікатор конференції: 825 6790 1813
Код доступу: 87
Час роботи секції:
10.00–12.00 – 1 частина роботи секції
12.00–13.30 – перерва на каву
13.30–14.00 – 2 частина роботи секції та підведення підсумків