Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Курсова робота з дисципліни «Харчові технології»
Тема курсової роботи
проф., д.т.н. Арсеньєва Л.Ю.
1) Технологія хліба українського на рідких заквасках                                           Винокур Галина Олександрівна
2) Технологія батону нарізного на великих густих опарах                                      Шеляг Євгеній Юрійович
3) Технологія булочного дріб’язку безопарним способом                                      Логінова Анна Олегівна
4) Технологія хліба хотинського на традиційних густих опарах                               Супрун Єлизавета Олександрівна
5) Технологія сайки гірчичної в умовах пекарні                                                      Сибіркін Віталій Євгенович
 
доц., к.т.н. УсатюкС.І.
1) Технологія хліба Дарницького                                                                            Бритикова Юлія Олегівна
2) Технологія олії з насіння соняшника                                                                   Довгуля Олександр Олександрович
3) Технології майонезу жирністю 37%                                                                     Кушлик Мар’ян-Валентин Петрович
4) Технологія кукурудзяного печива                                                                        Олійник Тетяна Іванівна
 
доц., к.т.н. СидорВ.М.
1) Технологія соковмісних безалкогольних напоїв                                                    Бардошевська Анастасія Вікторівна
2) Технологія солодових екстрактів                                                                         Люшук Назарій Русланович
3) Технологія ячмінного пивоварного солоду                                                            Скибун Дарина Олександрівна
4) Технологія житнього ферментованого солоду                                                       Скотар Ірина Володимирівна
5) Технологія виготовлення хлібного квасу                                                                Труш Віктор Анатолійович
 
доц., к.т.н. Аннєнкова Н.Б.
1) Технологія згущеного молока із цукром                                                                 Калмазан Вікторія Борисівна
2) Технологія томатної пасти                                                                                     Євтухова Анастасія Юріївна
3) Технологія йогурту з жирністю 2,5%                                                                       Ткаченко Євгенія Юріївна
 
доц., к.т.н. ВашекаО.М.
1) Технологія сиру кисломолочного на лінії Cottage                                                    Зичук Тетяна Олександрівна
2) Технологія вершкового масла  «Селянського» методом
     перетворення високожирних вершків                                                                    Атанова Юлія Олегівна
3) Технологія масляної суміші із м.ч.ж. 43 %                                                              Олифіренко Ірина Анатоліївна
4) Технологія сиру кисломолочного із м.ч.ж. 2 % на лінії OBRAM                                Гаврилюк Ольга Леонідівна

доц., к.т.н. Кійко В.В.
1) Технологія фруктово-овочевого нектару                                                                 Гвардіяк Катерина Ігорівна
2) Технології калача саратовського на великій традиційній опарі                                 Опанащук Яна Олександрівна
3) Технологія заварних пряників                                                                                  Здирок Віта Йосипівна
 
доц., к.т.н. ПоповаН.В.
1) Технологія ягідного морса                                                                                        Колотович Анна Олександрівна
2) Технологія соковмісного газованого напою                                                               Толочко Марія Григорівна

доц., к.т.н. Шаповалова Н.П.
1) Технологія йогурту з фруктовим наповнювачем                                                        Розкладка Альона Олегівна
2) Технологія солоної масляної пасти                                                                           Сухоцька Альона Володимирівна
3) Технологія сокового безалкогольного напою                                                             Матвійчук Ірина Миколаївна
доц., к.т.н. Науменко К.А.
1) Технологія відновлених плодово-ягідних соків                                                           Білик Ліна Костянтинівна
2) Технологія освітленого яблучного соку                                                                      Мітал Станіслав Ашишович
3) Технологія безалкогольних напоїв на основі пряно-ароматичної сировини                  Плахотнюк Марина Олександрівна
 
доц., к.т.н. ПетрушаО.О.
1) Технологія цукру білого кристалічного                                                                       Шуліка Аліна Олександрівна
2) Технологія кексу з фруктовою начинкою                                                                   Шаботинський Микита Юрійович
3) Технологія желейно-фруктового мармеладу                                                              Тичина Ірина Сергіївна
4) Технологія виробу кондитерського пряникового
     глазурованого з фруктовою начинкою                                                                      Харченко Оксана Сергіївна
5) Технологія плетінки з маком                                                                                      Бідах Діана Вікторівна
 
ас., к.т.н. БойкоМ.І.
1) Технологія помадних цукерок «Ромашка»                                                                 Ващенко Юлія Володимирівна
2) Технологія водки «Nemiroff»                                                                                     Лисенко Тетяна Миколаївна
3) Технологія плавленого сиру «Дружба»                                                                      Король Ірина Олексіївна
 
ас., к.т.н. Харгелія Д.Д.
1) Технологія безалкогольного напою бродіння                                                             Кумейко Єлизавета Юріївна
2) Технологія сухих безалкогольних напоїв                                                                    Кушнір Анастасія Володимирівна
3) Технологія полісолодового екстракту                                                                        Скорофатов Данило Олександрович
 
ас. АдаменкоА.В.
1)Технологія кондитерських карамельних виробів                                                          Адамова Марина Олегівна
2) Технологія січених м’ясних напівфабрикатів                                                               Демченко Вікторія Анатолівна
3) Технологія варених ковбас                                                                                        Воробей Олена Анатоліївна
 
ас. ЗолотоверхК.В.
1) Технологія морозива з закваскою чистих культур молочнокислих бактерій                 Ткаченко Анастасія Володимирівна
2) Технологія біфідойогурту з фруктовим наповнювачем з жирністю 1%                         Рупа Вікторія Андріївна
 
ас. ЛуговськаО.А.
1) Технологія соку березового з цукром                                                                         Соколов Олександр Олегович
2) Технологія соків фруктових, відновлених з концентровани                                          Гаврюшенко Катерина Андріївна
3) Технологія безалкогольних напоїв з пониженою калорійністю                                      Сербенюк Анастасія Анатоліївна
4) Технологія енергетичних напоїв                                                                                   Лаптєва Тетяна Миколаївна
 
ас. ЧорнаА.І.
1) Технологія серцевих пряників                                                                                      Богдан Віта Петрівна
2) Технологія йогурту питного з наповнювачем виготовлена термостатним способом        Мазурук Вікторія Геннадіївна
 
ас. ЯнчикМ.В.
1) Технологія цукерок з помадними корпусами                                                                 Литовченко Дар’я Сергіївна
2) Технологія зефіру «Ванільний»                                                                                    Морозова Євгенія Юріївна
3) Технологія цукерок пралі новими корпусами  «Балтика»                                              Литовченко Анастасія Сергіївна