Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Теми магістерських робіт  студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем (ОС) «магістр» зі спеціальності 8.18010010 «Якість, стандартизація та сертифікація» денної форми навчання 

 
Керівник – д.т.н., проф. Арсеньєва Л.Ю.
1.  Кузьма Богдан Володимирович Розроблення проекту нормативної документації на виробництво напою на основі сироватки
2.  Носач Юрій В’ячеславович Впровадження принципів НАССР у технологію томатного соусу на СТОВ "Сучасні торгівельні технології”
3.  Коморна Тетяна Юріївна Розроблення елементів системи НАССР у технології безалкогольного напою на ТОВ «Адам Компані»
Керівник – д.с-г.н., проф. Гуменюк Г.Д.
4.  Рудь Олена Миколаївна Розроблення солодового напою та проекту нормативної документації на його виготовлення
Керівник – к.т.н., доц. Усатюк С.І.
5.  Лавна Марія Ігорівна Розроблення системи управління безпечністю НАССР  виробництва напою на основі екстракту з волоського горіха.
6.  Хома Оксана Миколаївна Розроблення рекомендацій щодо впровадження системи управління безпечністю у виробництві напою на основі каркаде.
7.  Прокопенкова Діана Олегівна Розроблення елементів принципів НАССР у  виробництві  купажованої олії підвищеної біологічної цінності.
8.  Баєв Ілля Сергійович Розроблення елементів принципів НАССР у  виробництві майонезу підвищеної біологічної цінності
9.  Шляхтова Анастасія Володимирівна Розроблення системи управління безпечністю  виробництва напою на основі екстракту з рослинної сировини.
Керівник – к.т.н., доц. Попова Н.В.
10. Галецька Оксана Вікторівна Розроблення рекомендацій щодо впровадження системи НАССР у виробництво вершкових кремів збагаченого складу
11. Любцова Юлія Леонідівна Формування та оцінювання якості зелених соусів збагаченого складу із застосуванням математико-статистичних методів аналізу
12. Марченко Юлія Миколаївна Формування та оцінювання якості напоїв із вторинної молочної сировини, збагачених БАР із рослинної сировини, із застосуванням окремих елементів управління якістю
13. Рибачок Альбіна Вікторівна Удосконалення технології гірких настоянок збагаченого складу із застосуванням математико-статистичних методів аналізу
Керівник – к.т.н., доц. Сидор В.М.
14. Кеда АнжелаСергіївна Розробення елементів системи НАССР при виробництві йогурту, збагаченого наповнювачем на основі кизилу
15. Потребенко ОлександрГригорович Удосконалення технології виробництва соковмісних безалкогольних напоїв із впровадженням елементів системи НАССР
16. Трехлєбова ОльгаОлександрівна Розроблення рекомендацій щодо впровадження системи НАССР у виробництво безалкогольних напоїв спеціального призначення
17. Cамохін Михайло Вікторович Розроблення елементів системи простежуваності при виробництві безалкогольних напоїв з додаванням яблучного соку
Керівник – к.т.н., доц. Вашека О.М.
18. Хабаров Ігор Вікторович  Розроблення елементів системи НАССР при виробництві йогурту, збагаченого рослинними мікронутрієнтами
19. Дрозд Наталія Володимирівна   Дослідження формування структури і консистенції збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом
Керівник – к.т.н., доц. Науменко К.А.
20. Васюра Анна Олегівна Розроблення методики виявлення барвників Е124 та Е129 у харчових продуктах та напояхтонкошаровою хроматографією.
21. Никифорук Ірина Володимирівна Розроблення системи управління безпечністю виробництва фітосиропів згідно вимог ДСТУ ISO 22000
Керівник – к.т.н., доц. Петруша О.О.
22. Усатюк Надія Михайлівна Розроблення методики оцінки забарвлення чаю з використанням сенсорної комп’ютерної колориметрії
23. Ганечко Марина Євгенівна Розроблення методики ідентифікації рослинних жирів у вершковому маслі з використанням комп’ютерної колориметрії