Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Керівник – д.с-г.н., професор Гуменюк Г.Д.
1.  Прохоренко Владіслав Олександрович Розроблення елементів системи HACCPдля виробництва батона “Запашний”на ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Керівник – к.т.н., доц. Усатюк С.І.
2.  Петрова Анастасія Сергіївна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю у виробництві пива на ПАТ «Оболонь»
3.  Лимаренко Анастасія Олександрівна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю НАССР для виробництва вітамінізованого молока на ТОВ «Молочний дім»
4.  Кондратюк Ольга Сергіївна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю на основі принципів НАССР у виробництві майонезу на ТОВ «Авіс»
5.  Ярошенко Наталія Володимирівна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю для виробництва безалкогольного напою на ТОВ «Слобода КО».
6.  Панченко Оксана Юріївна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю НАССР для  виробництва вафель на ТОВ «Світ ласощів».
Керівник – к.т.н., доц. Сидор В.М.
7.  Ковальчук Юлія Віталіївна Розроблення елементів системи управління якістю виробництва хліба пшеничного на ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»
8.  Ковальова Аліна Вікторівна Розроблення елементів системи управління якістю виробництва батону пшеничного на ПрАТ Шосткинський хлібокомбінат
9.  Петриченко Віталій Ігорович Розроблення елементів системи управління якістю виробництва булочки «Малятко» на ПАТ «Київхліб», «Сквирський хлібозавод»
10. Мельник Ольга Василівна Розроблення елементів системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного на ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
11. Сапсай Тетяна Вадимівна Розроблення елементів системи управління якістю виробництва висівкових сортів хліба на ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Керівник – к.т.н., доц. Вашека О.М.
12. Пасічник Дар’я Анатоліївна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва вершкового масла на ПАТ «Яготинський маслозавод»
13. Сукач Аліна Олександрівна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва йогурту з ароматом полуниці на ПАТ «Яготинський маслозавод»
14. Сагадин Дарія Володимирівна Розроблення елементівсистеми управління безпечністю для виробництва сиру твердого «Російський» на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод»
15. Ткаченко Олена Валеріївна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва сметании 15 % жирності на ПАТ «Яготинський маслозавод»
16. Сакун Тетяна Вікторівна Удосконалення системи управління безпечністю для нагетсів із сиром на ВП ПАТ МПЗ «Легко» МЗВКК
Керівник – к.т.н., доц. Петруша О.О.
17. Кальніченко Карина Ігорівна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва газованого безалкогольного напою «Лимонад» на ПАТ «Оболонь»
18. Васильчук Ірина Вікторівна Удосконалення елементу GMP для виробництва газованого безалкогольного напою «Живчик» на ПАТ «Оболонь»
19. Миндрул Наталія Петрівна Впровадження елементівсистеми управління безпечністю для виробництва пива світлого на ПАТ «САН ІнБев Україна»
20. Кушнір Людмила Миколаївна Впровадження елементівсистеми управління якістю для виробництва хліба із борошна пшеничного на ПАТ «Теремно хліб»
21. Литвин Дарія Олексіївна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва сиру зернистого на ТОВ «Молочна компанія «Мілк лайн»
Керівник – к.т.н., доц. Попова Н.В.
22. Мандриш Олександр Юрійович Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва хліба «Тостовий висівковий європейський» на ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»
23. Веліканов Олександр Олександрович Розроблення системи управління якістю для виробництва хліба «Український новий» на ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»
24. Теличкун Іванна Володимирівна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва батона «Особливий» на ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»
25. Плевако Катерина Юріївна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва хліба бородинського на ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»
26. Чернишук Ольга Олександрівна Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва плетінки з крихтою на ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»
Керівник – к.т.н., доц. Науменко К.А.
27. Бабенко Анастасія В’ячеславівна Удосконалення системи управління безпечністю енергетичних безалкогольних напоїв на ТОВ «Напої плюс»
28. Петухова Дар’я Ігорівна Удосконалення системи управління якістю соковмісних безалкогольних напоїв на ТОВ «Напої плюс»
29. Цьома Марина Олександрівна Удосконалення системи управління безпечністю сиру кисломолочного на ПАТ «Юрія»
30. Солонуха Юлія Василівна Розроблення елементівсистеми управління якістю непастеризованого світлого пива на Бердичівськомупивоварномузаводі
31. Горбенко Антоніна Сергіївна Розроблення елементів системи управління якістю солодковершкового масла на ТОВ «Клуб сиру»