Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Розподіл кервіників студентів ІІ-го курсу денної форми навчання спеціальність 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологічна експертиза та безпека харчовоїпродукції»

 

Місце практики

П.І.Б. студента

Керівник практики / Примітка

Інститут продовольчих ресурсів НААН Дасевич Іван Вікторович
Литвин Дарія Олексіївна
Панченко Оксана Юріївна
Сакун Тетяна Вікторівна
Ткаченко Олена Валеріївна
 
ПрАТ «Оболонь», м. Київ Васильчук Ірина Вікторівна
Кальніченко Карина Ігорівна
Чурпіта Володимир Олександрович
 
ТОВ "Київський пекарний дім" Веліканов Олександр Олександрович  
ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», Київська обл. Мандриш Олександр Юрійович
Теличкун Іванна Володимирівна
Чернишук Ольга Олександрівна
 
ДП «Укрметртестстандарт» Пасічник Дар`я Анатоліївна
Солонуха Юлія Василівна
 
Студенти що не розподілені за базами практики (сюди входять навіть ті хто має отримали індивідуальні договори, але не повернули підписаний варіант) Іванов Богдан Юрійович
Половинченко Андрій Миколайович
Цьома Марина Олександрівна
 
  Наявні місця на базах практик  
     
     

·