Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Розподіл кервіників студентів ІІ-го курсу денної форми навчання спеціальність 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологічна експертиза та безпека харчовоїпродукції»

 

Місце практики

П.І.Б. студента

Керівник практики / Примітка

ТОВ «Кременецьке молоко», Тернопільська обл.. Борщик Ірина Миколаївна  
ПІІ «БІЛЛА Україна», м. Київ Сербенюк Анастасія Анатоліївна  
ДП «Чайка» Калмазан Вікторія Борисівна  
ТОВ «Росич Приват» Рупа Вікторія Андріївна  
ТОВ «Напої плюс» Ткаченко Євгенія Юріївна  
ПрАТ «Оболонь», м. Київ Ткаченко Анастасія Володимирівна
Довгуля Олександр Олександрович
Бардошевська Анастасія Вікторівна
 
ДП «Укрметртестстандарт», м. Київ
Бідах Діана Вікторівна
Зичук Тетяна Олександрівна
Шуліка Аліна Олександрівна
 
ПрАТ «Київський маргариновий завод», м. Київ Ващенко Юлія Володимирівна
Лисенко Тетяна Миколаївна
 
БАЗА ПРАКТИКИ НЕ ВИЗНАЧЕНА Воробей Олена Анатоліївна
Гвардіяк Катерина Ігорівна
Говорун Антон Дмитрович
Дрозд Андрій Анатолійович
Здирок Віта Йосипівна
Кушлик Мар’ян-Валентин Петрович
Люшук Назарій Русланович
Труш Віктор Анатолійович
 
  Наявні місця на базах практик  
     
ТДВ "Яготинський маслозавод" 2 місця  

·