Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Днями викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Іванова та Наталія Рябченко прийняли участь у семінарі на тему «Харчові лабораторії: управління, сертифікація та практика», що пройшов в Інституті харчових технологій дослідницького центру «Мармара» (м. Гебзе, Туреччина). Організаторами заходу виступили Організація Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), Міністерство науки, промисловості та технологій Туреччини та Турецьке агентство зі співробітництва та координації (ТІКА).

Метою вищезазначеного семінару був обмін практичними знанням та розвиток управлінських здібностей з контролю якості, сертифікації та лабораторних досліджень.

Учасники стажування мали можливість підвищити рівень професійної підготовки, поглибити знання щодо методів контролю якості харчових продуктів, сертифікації та лабораторних досліджень і отримати сертифікат.