Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ


23-24 вересня 2021 р. доценти кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Кійко В.В. та Янчик М.В. брали участь в роботі круглого столу «Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації» в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка проходила в Одеській національній академії харчових технологій.
Представлені доповіді на теми «Сучасне законодавство у сфері безпечності харчової продукції» (доцент Янчик М.В.) та «Нормативно-правові аспекти виробництва та сертифікації харчової продукції Халяль та Кошер» (доцент Кійко В.В.) викликали жвавий інтерес та активне обговорення серед учасників даного заходу.