Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 за ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своїм наставником професором кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали «Музей води». Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та відвідали доволі незвичний та цікавий музей м. Києва. Приємною особливістю цього закладу є можливість приймати участь в окремих етапах життєвого циклу води. Музей пропонує знайти воду в пустелі і хоча першокурсники давно вже не діти, проте розкопували пісок з великою зацікавленістю. Створити мильну бульбашку або опинитися всередині такої мильної бульбашки цікаво як дорослим відвідувачам, так і більш молодим. Музей пропонує пройти через колектор і побачити мешканців каналізації. Дуже пізнавальними є фокуси з водою, які обумовлені фізичними властивостями води. Правильним і необхідним є наголошення на бережливому відношенні до води. Крім того, візуалізація неправильного використання води здійснює позитивний вплив щодо формування побутової культури використання води. Здобувачі групи ХЕ-1-12 та їх наставник залишились задоволеними екскурсією і вдячні співробітниками музею за пізнавальну і цікаву екскурсію.