Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

Карантин має не тільки недоліки щодо організації навчального процесу в закладах освіти, але дає переваги щодо проведення профорієнтаційної роботи на відстані. З метою представлення наймолодшої кафедри НУХТ та її освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітній ступінь «Бакалавр» в коледжах університету, відповідальна по кафедрі за зв'язок з профільними колежами професорка Оксана Шульга провела онлайн зустрічі з Вінницьким коледжем НУХТ, Волинським фаховим коледжем НУХТ та Смілянським технологічним фаховим коледжем НУХТ. 
Кожна зустріч була особливою і цікавою. Так, зокрема до зустрічі з Волинським коледжем долучилися не тільки випускники, але всі охочі, з метою дізнатися про освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Найбільшу кількість питань презентація зазначеної освітньої програми викликала у випускників Вінницького коледжу. Камерна та по сімейному теплою була зустріч зі здобувачами Смілянського коледжу. Кафедра експертизи харчових продуктів вдячна заст. директора Вінницького коледжу Наталії Данильченко, зав. відділенням харчових технологій Волинського фахового коледжу НУХТ Оксані Цісар та викладачу-методисту спец. дисциплін, Гаранту спеціальності 133 Галузеве машинобудування Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Івану Чорному, які оперативно допомогли організувати зустрічі.