Кафедра експертизи харчових продуктiв НУХТ

УВАГА! В період з 23 вересня по 8 жовтня 2021 р. лекційні, практичні та лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти будуть проводитися згідно розкладу з використанням дистанційних технологій для всіх...

Відомості про викладацький склад та співпрацю кафедри з установами та організаціями
Інформація для студентів
Інформація про наукові напрями та досягнення кафедри
Відомості про напрями та спеціальності навчання

Новини

Карантин має не тільки недоліки щодо організації навчального процесу в закладах освіти, але дає переваги щодо проведення профорієнтаційної роботи на відстані. З метою представлення наймолодшої кафедри НУХТ та її освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітній ступінь «Бакалавр» в коледжах університету,

Переглянути повністю...

11-12 листопада на кафедрі експертизи харчових продуктів НУХТ відбулася у онлайн форматі V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», що транслювалася в zoom та на youtube каналі. Урочисто відкрив конференцію проректор з наукової роботи Національного університету харчових

Переглянути повністю...

Програма V Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів»,  яка буде проведена онлайн 11-12 листопада 2021р.    Посилання на онлайн трансляцію на youtube каналі: https://www.youtube.com/watch?v=WtiW9PuesFM   З повагою, оргкомітет

Переглянути повністю...

Карантинні обмеження суттєво ускладнюють роботу наставників академічних груп щодо організації поза університетських культурно-пізнавальних заходів. Крім того, теперішній першокурсник настільки звик до он-лайн спілкування, що, на жаль, їх складно зацікавити особистим відвідуванням культурно-просвіцницьких та урядових закладів столиці. Користуючись нагодою,

Переглянути повністю...