Search this site
ЕХП НУХТ
  • Головна
  • Новини
  • Оголошення та події
  • Про кафедру
    • Співробітники кафедри
    • Історія кафедри
    • Кафедра у фото та відео
    • Наші випускники
  • Навчальний процес
    • Розклад занять
    • Електронний кабінет викладача
    • Електронний кабінет студента
    • Дисципліни
    • Магістратура та бакалаврат
    • Модульний та сесійний контроль
    • Практична підготовка здобувачів
      • Бази практик
      • Організація практики
      • Практика бакалаврів
      • Практика магістрів
    • Курсове і дипломне проєктування
      • Виконання курсової роботи
        • КР БХП
        • КР М3.СМЯ
        • КР М2.НАССР
        • КР МВП
        • КР Експертиза
        • КР СМБХП маг
        • КР Аудит маг
        • КР LEAN ВХП маг
      • Виконання кваліфікаційної роботи
  • Наукові напрями та досягнення
    • Наукові напрями
    • Конференції та семінари
    • Аспірантура та докторантура
    • Лабораторії
    • Студентська наука
  • Вступнику
    • Освітні програми кафедри
    • Вступна кампанія
  • Партнерство та розвиток
    • Анкетування та опитування
    • Співпраця
    • Стейкхолдери та учасники робочих груп ОП
    • Сертифікатні програми
  • Дистанційне навчання
  • Контакти
ЕХП НУХТ

Курсова робота з дисципліни "Безпека харчових продуктів" 

Методичні рекомендації:

Безпека харчової продукції [Електронний ресурс]: методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо -професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», ден. та заоч. форм навч. / уклад. М.В. Янчик., О.О. Петруша - К.: НУХТ, 2021.-27 с.

Нагору

Зв'язок з нами: e-mail - [email protected]

Форма зворотного зв'язку

Контакти

Facebook
Link
Report abuse
Report abuse