Курсова робота із дисципліни "Lean-виробництво харчової продукції"

Перелік тем для курсової роботи

1. Розроблення заходів Lean-виробництва для операційного вдосконалення процесу пакування «Корейки свинячої охолодженої запакованої під вакуумом» для оператора ринку ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ»

2. Застосування інструментів Lean-виробництва для оптимізації складу упаковки та допоміжних матеріалів для виробництва пива на ТОВ «Біркрафт»

3. Розроблення заходів операційного вдосконалення підготовки арахісу для ПрАТ «ТОМ»

4. Розроблення заходів операційного вдосконалення процесів виробництва хліба на ФОП «leiliaBakery»

5. Удосконалення системи управління якістю із застосуванням принципів Lean-виробництва для оптимізації процесу виготовлення пива темного «Львівське різдвяне» для оператора ринку ПрАТ «Карлсберг Україна»