Історія кафедри

2011р.

2012р.

2013р.

2014р.

2015р.

2017р.

2018р.

2019р.

2020р.

2021р.

2022р.

НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ЕКСПЕРТИЗІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ МАЄ РЯД ІСТОТНИХ ПЕРЕВАГ, 

ОСНОВНІ З НИХ:

НАШІ ВИПУСКНИКИ ЗАЙМАЮТЬ ТАКІ ПОСАДИ

Випускники кафедри експертизи харчових продуктів є фахівцями актуальної на сьогодні спеціалізації із розроблення і впровадження систем управління якістю та безпечністю харчової продукції, без яких відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги щодо якості та безпечності харчових продуктів» не можлива діяльність кожного харчового підприємства.

Наші випускники здобувши знання за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Lean-виробництво харчової продукції» займають посади в різноманітних організаціях та установах: