Дистанційне навчання
Університет у навчальному процесі використовує платформу дистанційного навчання на якій розміщеня курси усіх дисциплін згідно робочих планів відповідної освітньої програми (дивись нижче).
Вибіркові дисципліни освітній програми також представлені у відповідних курсах, тих що були обрані у поточному навчальному році.
Дисципліни вільного вибору загальноуніверситетського каталогу знаходяться за посиланнями:
Для реєстрації на дисципліни вільного вибору скористайтесь інструкцією.
Освітній ступінь бакалавр
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1 курс
Історія державності та культури України
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Інформатика та інформаційні технології
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп`ютерного проектування
Вища математика для харчових технологій
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 1. Загальна та неорганічна хімія
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 2. Основи органічної хімії
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії
Фізика для харчових технологій
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти:
2 курс
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія
Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 6. Харчова хімія
Процеси та апарати харчових виробництв
Контроль якості та безпечності харчових продуктів
Комплексна дисципліна. Харчові технології:
Комплексна дисципліна. Харчові технології 2. Технології зберігання і переробки зерна
Комплексна дисципліна. Харчові технології 3. Технології зберігання, консервування та переробки м`яса
Комплексна дисципліна. Харчові технології 6. Технології продуктів бродіння і виноробства
Комплексна дисципліна. Харчові технології 7. Технології цукру та полісахаридів
Комплексна дисципліна. Харчові технології 10. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 1. Методи оцінки ризиків
Інструментальні методи аналізу. Модуль 1.Класичні методи аналізу
Інструментальні методи аналізу. Модуль 2. Експрес методи аналізу
Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв
3 курс
Моніторинг виробничих процесів
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія
Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів
Обладнання харчових виробництв. Модуль1. Базове обладнання харчових виробництв
Економіка і управління харчових виробництв. Модуль 1. Економіка підприємства
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції
Безпека пакування та зберігання харчових продуктів
Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції
4 курс
Іноземна мова для академічного і професійного спілкування
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг
Економіка і управління харчових виробництв. Модуль 2. Бізнес-адміністрування
Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції
Управління зовнішніми процесами
Санітарія виробництва та управління відходами
Освітній ступінь магістр
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1 курс
Інтелектуальна та промислова власність
Науково-дослідницький практикум
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів
Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів
Аудит систем управління безпечністю
Інформаційні технології з управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Експертиза матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами
Концепції керування ризиками при виробництві харчових продуктів
Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Lean-виробництво харчової продукціїї
1 курс
Інтелектуальна та промислова власність
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації
Управління інноваційними проектами
Науково-дослідницький практикум. Модуль 1
Науково-дослідницький практикум. Модуль 2
Ресурсоощадне обладнання харчових виробництв
Lean-виробництво харчової продукції
Компонування технологічних потокових ліній
Основи методології Lean Six Sigma
Статистичні методи операційного вдосконалення
Інноваційні технології пакування і безпека пакованих продуктів