Дистанційне навчання

Університет у навчальному процесі використовує платформу дистанційного навчання на якій розміщеня курси усіх дисциплін згідно робочих планів відповідної освітньої програми (дивись нижче).

Вибіркові дисципліни освітній програми також представлені у відповідних курсах, тих що були обрані у поточному навчальному році.

Дисципліни вільного вибору загальноуніверситетського каталогу знаходяться за посиланнями:

Для реєстрації на дисципліни вільного вибору скористайтесь інструкцією. 

Освітній ступінь бакалавр

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

1 курс

Історія державності та культури України

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Інформатика та інформаційні технології

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп`ютерного проектування

Вища математика для харчових технологій

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 1. Загальна та неорганічна хімія

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 2. Основи органічної хімії

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 3. Основи біохімії

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 4. Основи аналітичної хімії

Фізика для харчових технологій

Фізіологія харчування

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти:

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 1. Технології цукру, полісахаридів та підготовки води

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 2. Технології продуктів бродіння і виноробства

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 4. Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5. Технології зберігання, консервування та переробки м`яса

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 6. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 7. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 8. Технології зберігання, консервування та переробки молока

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 9. Технологія зберігання і переробки зерна

Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 10. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

2 курс

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія

Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модуль 6. Харчова хімія

Процеси та апарати харчових виробництв

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Законодавство в харчовій промисловості

Комплексна дисципліна. Харчові технології:

Комплексна дисципліна. Харчові технології 1. Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Комплексна дисципліна. Харчові технології 2. Технології зберігання і переробки зерна

Комплексна дисципліна. Харчові технології 3. Технології зберігання, консервування та переробки м`яса

Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока

Комплексна дисципліна. Харчові технології 5. Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Комплексна дисципліна. Харчові технології 6. Технології продуктів бродіння і виноробства

Комплексна дисципліна. Харчові технології 7. Технології цукру та полісахаридів

Комплексна дисципліна. Харчові технології 8. Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів

Комплексна дисципліна. Харчові технології 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Комплексна дисципліна. Харчові технології 10. Технології води та водопідготовки харчових виробництв

Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 1. Методи оцінки ризиків

Інструментальні методи аналізу. Модуль 1.Класичні методи аналізу

Інструментальні методи аналізу. Модуль 2. Експрес методи аналізу

Безпека харчової продукції

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв

3 курс

Моніторинг виробничих процесів

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія

Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів

Обладнання харчових виробництв. Модуль1. Базове обладнання харчових виробництв

Економіка і управління харчових виробництв. Модуль 1. Економіка підприємства

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції

Належні практики виробництва

Безпека пакування та зберігання харчових продуктів

Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції

Харчові алергени

Основи товарознавства харчової продукції

Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 2. Інгрідієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв

Безпека харчової продукції

Санітарія виробництва та управління відходами

4 курс

Іноземна мова для академічного і професійного спілкування

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг

Економіка і управління харчових виробництв. Модуль 2. Бізнес-адміністрування

Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції

Управління зовнішніми процесами

Санітарія виробництва та управління відходами

Інспектування технологічних процесів

Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів

Освітній ступінь магістр

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Lean-виробництво харчової продукціїї