Дисципліни
Дисципліни, які викладаються для ОC «бакалавр»:
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 4. (програма, силабус)
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції, в тому числі курсова робота (програма, силабус)
Контроль якості та безпечності харчових продуктів (програма, силабус)
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Законодавство у харчовій промисловості (програма, силабус)
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції, в тому числі курсова робота (програма, силабус)
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю, в тому числі курсова робота (програма, силабус)
Безпека харчової продукції, в тому числі курсова робота (програма, силабус)
Інструментальні методи аналізу Модуль 2. Експрес методи аналізу (програма, силабус)
Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 1. Методи оцінки ризиків (програма, силабус)
Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 2. Інгредієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв (програма, силабус)
Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів (програма, силабус)
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг (програма, силабус)
Належні практики виробництва (програма, силабус)
Безпека пакування та зберігання харчових продуктів (програма, силабус)
Практика ЄС в системах управління виробництва харчової продукції (програма, силабус)
Санітарія виробництва та управління відходами (програма, силабус)
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування (програма, силабус)
Метрологічне забезпечення харчових виробництв (програма, силабус)
Технологічний семінар (програма)
Основи товарознавства харчової продукції (програма, силабус)
Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції (програма, силабус)
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР (програма, силабус)
Стандартизація, метрологія, сертифікація (програма, силабус)
Валідація та верифікація систем управління безпечністі (програма, силабус)
Дисципліни, які викладаються для ОC «магістр»:
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів виробництва харчової продукції (програма, силабус)
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів, у т.ч. курсова робота (програма, силабус)
Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів (програма, силабус)
Аудит систем управління безпечністю, у т.ч. курсова робота (програма, силабус)
Управлінські рішення та документування (програма, силабус)
Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів (програма, силабус)
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчових продуктів (програма, силабус)
Експертиза матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами (програма, силабус)
Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості (програма, силабус)
Науково-дослідницький практикум. Модуль 1 (програма, силабус)
Методи оцінки відповідності вимогам клієнтів (програма, силабус)
Управління постачальниками (програма, силабус)
Дисципліни, які викладаються для ОНC «доктор філософії»:
Мікробіологічне забруднення та токсикологія харчових продуктів (програма)
Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах (програма)
Актуальні проблеми харчових технологій
Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного аналізу
Реологія харчових систем
Управлінські рішення та документування (програма)