Офіційний сайт ➡
Методичні рекомен. до викон. випускної кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної та заочної форми навчання/ уклад. С. І. Усатюк та ін. - [Електронний ресурс]: Київ : НУХТ, 2023. - 53 с.
Методичні рекомендації до виконання випускової кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної та заочної форм навчання [Електронний ресурс] / укладачі : Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, В. М. Сидор, О. О. Петруша, О. М. Вашека ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 32 с.
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей 181 «Харчові технології», 133 «Галузеве машинобудування», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» міждисциплінарної освітньо-наукової програми Lean-виробництво харчової продукції ден. форм навч. / уклад. Л.Ю. Арсеньєва, О.М. Гавва, Н.М. Луцька, О.М. Вашека, О.О. Чепелюк, О.М. Пупена - К.: НУХТ, 2023. - 32 с.
Нагору