Курсова робота із дисципліни "Системи менеджменту безпечності харчових продуктів"

Перелік тем для курсової роботи
2022-2023 н.р.

1. Розроблення системи менеджменту безпечності на основі стандарту BRC для виробництва пива KRONENBOURG 1664 BLANC

2. Розроблення системи менеджменту безпечності на основі стандарту BRC для пива світлого фільтрованого пастеризованого

3. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою  "Буратіно" відповідно до вимог стандарту IFS FOOD.

4. Розроблення системи управління безпечністю виробництва коктейлю молочного ультрапастеризованого з наповнювачем  “Шоколад” відповідно до вимог стандарту IFS Food

5. Розроблення системи управління безпечністю виробництва маргарину відповідно до вимог стандарту IFS Food.

6. Розроблення системи управління безпечністю виробництва світлого пастеризованого пива “Rigas” відповідно до вимог стандарту BRC

7. Розроблення системи управління безпечністю на основі стандарту BRC для виробництва макаронних виробів

8. Розроблення системи менеджменту безпечності TACCP на основі методології PAS 96:2017 для макаронних виробів

9. Розроблення системи управління безпечністю відповідно до вимог стандарту BRC для виробництва напою «Полтава Буратіно» 

10. Розроблення системи управління безпечністю на основі стандарту BRC для виробництва соусу «Гуакамоле»

11. Розроблення системи управління безпечністю відповідно до вимог стандарту IFS для виробництва морозива 

12. Розроблення системи управління безпечністю відповідно до вимог стандарту BRC для виробництва безалкогольного напою “Живчик яблуко” на ПрАТ “Оболонь”

13. Розроблення системи управління безпечністю відповідно до вимог стандарту FSSC 22000 для виробництва консерви “Ікра грибна зі свіжих грибів” на ТОВ “Віджи продакшн”

Нагору