Відкритий семінар для середніх та малих підприємств 

«Стандарти та тренди в сфері продовольчої безпеки»

1 листопада 2024р. м. Київ, Україна

Розклад роботи

08:45 - 09:15

Реєстрація учасників

09:15 - 09:40

Вступне слово:

Мустафа Айдін, керівник відділу постачання Всесвітньої продовольчої програми ООН

д.т.н., проф. Арсеньєва Лариса Юріївна, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Національного університету харчових технологій

09:40 - 10:15

1. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів за ISO 22000

Бірюкова Ганна Анатоліївна, начальник сектору науково-технічного відділу оцінки виробництва та підтвердження відповідності систем управління ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»

10:15 - 11:00

2. Посібник IFC з питань безпечності харчових продуктів

Катерина Онул, Глобальна платформа IFC з питань безпечності харчових продуктів і запобігання харчових відходів

11:00 - 11:30

3. Вимоги законодавства у сфері безпечності харчової продукції

Дащук Ігор Петрович, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби у м. Києві 

11:30 - 11:45

Кава-брейк

11:45 - 12:15

4. Новели законодавства України у сфері безпечності та якості харчових продуктів

Кузнецов Геннадій Дмитрович, голова правління Ліги виробників харчових продуктів

12:15 - 12:45

5. PEST-контроль на харчовому підприємстві

Денис Петрович Середняк, к.с-г.н,  директор ТОВ «Украгрохімтрейд» ТМ PROPECS

12:45 - 13:15

Дискусійна сесія із обговоренням питань за темами доповідей

13:15 - 14:15

Обідня перерва

14:15 - 14:45

6. Міжнародне партнерство та ЕSG для українських компаній

Людмила Циганок, Президентка Асоціації професіоналів довкілля PAEW, засновниця ESG Liga, Шеф-редакторка журналу «Sustainability Leader’s Guide»

14:45 - 15:15

7. Lean-менеджмент та оптимізація технологічних процесів у виробництві харчових продуктів

Ковнір Євген Анатолійович, керівник офісу із управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», член Американської асоціації якості

15:15 - 15:30

Кава-брейк

15:30 - 16:00

8. Культура харчової безпечності: як обов’язкова вимога у міжнародних стандартах

к.т.н., доц. Петруша Оксана Олександрівна, гарант освітньої програми "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій

16:30 - 17:00

Дискусійна сесія із обговоренням питань за темами доповідей

17:00

Завершення заходу

ВІДЕОЗАПИС РОБОТИ СЕМІНАРУ

ФОТОГАЛЕРЕЯ