Відкритий семінар для середніх та малих підприємств
«Стандарти та тренди в сфері продовольчої безпеки»
1 листопада 2024р. м. Київ, Україна
Розклад роботи
08:45 - 09:15
Реєстрація учасників
09:15 - 09:40
Вступне слово:
Мустафа Айдін, керівник відділу постачання Всесвітньої продовольчої програми ООН
д.т.н., проф. Арсеньєва Лариса Юріївна, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Національного університету харчових технологій
09:40 - 10:15
1. Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів за ISO 22000
Бірюкова Ганна Анатоліївна, начальник сектору науково-технічного відділу оцінки виробництва та підтвердження відповідності систем управління ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»
10:15 - 11:00
2. Посібник IFC з питань безпечності харчових продуктів
Катерина Онул, Глобальна платформа IFC з питань безпечності харчових продуктів і запобігання харчових відходів
11:00 - 11:30
3. Вимоги законодавства у сфері безпечності харчової продукції
Дащук Ігор Петрович, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби у м. Києві
11:30 - 11:45
Кава-брейк
11:45 - 12:15
4. Новели законодавства України у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Кузнецов Геннадій Дмитрович, голова правління Ліги виробників харчових продуктів
12:15 - 12:45
5. PEST-контроль на харчовому підприємстві
Денис Петрович Середняк, к.с-г.н, директор ТОВ «Украгрохімтрейд» ТМ PROPECS
12:45 - 13:15
Дискусійна сесія із обговоренням питань за темами доповідей
13:15 - 14:15
Обідня перерва
14:15 - 14:45
6. Міжнародне партнерство та ЕSG для українських компаній
Людмила Циганок, Президентка Асоціації професіоналів довкілля PAEW, засновниця ESG Liga, Шеф-редакторка журналу «Sustainability Leader’s Guide»
14:45 - 15:15
7. Lean-менеджмент та оптимізація технологічних процесів у виробництві харчових продуктів
Ковнір Євген Анатолійович, керівник офісу із управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», член Американської асоціації якості
15:15 - 15:30
Кава-брейк
15:30 - 16:00
8. Культура харчової безпечності: як обов’язкова вимога у міжнародних стандартах
к.т.н., доц. Петруша Оксана Олександрівна, гарант освітньої програми "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій
16:00 - 16:30
9. Ведення бізнесу зі Всесвітньою продовольчою програмою. Вимоги та процес
TBC, Всесвітня продовольча програма
16:30 - 17:00
Дискусійна сесія із обговоренням питань за темами доповідей
17:00
Завершення заходу