Оголошення та події

Актуальні оголошення та події 

Міні-освітня програма  «Харчові технології: технологічні студії для школярів»

#Вступ_2025

#Харчові_технології

#Хімічні_технології

Шановні старшокласники, ось і наближається час осінніх канікул.  Зрозуміло, що одинацятикласникам зараз не до відпочинку, оскільки у них напружена підготовка до вступу, однак щоб витримати цей марафон відпочивати все ж-таки потрібно. 

Навчально-науковий інститут харчових технологій Національного університету харчових технологій пропонує Вам провести канікули з нами - цікаво, захопливо  і, головне, з користю.  

Запрошуємо Вас до нас на захопливе навчання за  міні-освітньою програмою  «Харчові технології: технологічні студії для школярів», яке проходитиме в стінах Національного університету харчових технологій (м. Київ) 📍з 29 по 31 жовтня 2024 року📍

На Вас чекатиме чарівний світ хімії та харчових технологій, у подорож до якого Ви вирушите з найкращими і найкреативнішими викладачами і здобувачами університету. Програмою передбачені:

знайомство з освітніми послугами університету та життям студентства;

цікаві лекційні і практичні заняття з основ харчових технологій; 

хімічний тренінг «Відкрий для себе світ хімії», де Ви зможете поексперементувати у хімічній лабораторії;

майстер-класи «Загадкові еклери», «Schoko-ice», «Суперфуди», «Професія сомельє», на яких Ви у практичних умовах ознайомитися з харчовими технологіями і разом з нами поринете у світ народження харчових продуктів. Ну, і обов’язково поласуєте своїми виробами.

екскурсія на харчове підприємство.

Детальну програму заходу отримає кожен зареєстрований учасник після формування групи.

Участь у технологічних студіях безкоштовна.

По завершенню навчання кожен учасник отримає сертифікат, який буде підставою для перезарахування результатів неформальної освіти за окремими змістовими модулями дисципліни 1 курсу «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» за спеціальністю 181 - «Харчові технології» НУХТ.

Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися пізнавати непізнане, розвивати любов до знань і досліджень. 

Буде яскраво, кольорово, емоційно та смачно!

Попередньо просимо зареєструватися за покликанням 

📌https://forms.gle/ovVXL5v2qBajWAiC6

Поспішайте, кількість місць обмежена!

 Долучайтеся до нашого телеграм-каналу «Вступ_ННІХТ_2025», де буде відбуватись оперативне інформування спільноти щодо усіх запланованих в університеті  профорієнтаційних заходів, і, зокрема, щодо «Харчові технології: технологічні студії для школярів»:

📌 https://t.me/+A3arMUkyY0c0OTUy 

Якщо У Вас виникатимуть запитання щодо проведення студій – пишіть у чаті.

ДЕНЬ ВСТУПНИКА НУХТ

Всім привіт!!!👋

Маємо для вас гарні новини!

❗️26 жовтня 2024 року ми знову гостинно відкриваємо двері для абітурієнтів та запрошуємо кожного на ДЕНЬ ВСТУПНИКА НУХТ!

😎Уже наступної суботи ви зможете краще познайомитися з нашими спеціальностями та освітніми програмами, поспілкуватися зі студентським активом, взяти участь у професійних майстер-класах, в усіх заходах та отримати подарунки

Початок - о 10:30📍

Ми підготували для Вас цікаву програму!🔥

Тож, реєструйтеся за покликанням РЕЄСТРАЦІЯ та до зустрічі в НУХТ!


😎Приходь і бери з собою друзів!

😎Буде цікаво, корисно й весело!


📍Адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 68

(станція метро «Площа Українських Героїв» (Льва Толстого) або станція метро «Університет»)

Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості

Кафедра експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій проводить набір учасників на сертифікатну освітню професійну програму 🔥“Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості”🔥.

Організаторами і викладачами програми є:

провідні лектори кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ, які мають великий досвід практичної і наукової роботи та консультування підприємств харчової промисловості;

фахівці інших провідних організацій у сфері управління безпечністю харчових продуктів, таких як Bureau Veritas Ukraine, ДП “УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ”.

Участь в даній сертифікатній програмі забезпечить інформацією щодо:

знання сучасних міжнародних стандартів ISO 22000, IES/ISO 31010, IFS Food, BRCGS Food, FSSC 22000, ISO 19011.

знання з оцінюння ризиків та управління ризиками, простежуваності, відкликання, вилучення продукції, управління відходами, алгоритму розробки системи простежуваності, концепції VACCP і TACCP.

практичних знань і досвіду від провідних фахівців організацій з інспектування та аудиту харчових підприємств.

навичок розв'язання ситуаційних завдань, аналізу досвіду впровадження стандартів ISO 22000, проведення сертифікації відповідно.

Участь в програмі це ваш шлях до підвищення особистої конкурентоспроможності на ринку праці і формування успішної кар'єри в сфері управління безпечністю харчових продуктів!

Попередні оголошення та події

В сімейній мануфактурі солодощів LOL&POP (https---lolandpop.ua-srsltid=AfmBOoqszvkZvW3QPvrr5Ehiyr2yJMKtQ4WjLM6ArgxdFzSFKmqb-D9s) відкрито вакансію помічника кондитера зі спеціалізацією на желейних цукерках. Як.mp4

Відкрито вакансію помічника кондитера зі спеціалізацією 👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳👨🏻‍🍳 на желейних цукерках

В сімейній мануфактурі солодощів LOL&POP 🍢🍡 (https://lolandpop.ua/?srsltid=AfmBOoqszvkZvW3QPvrr5Ehiyr2yJMKtQ4WjLM6ArgxdFzSFKmqb-D9s) відкрито вакансію помічника кондитера зі спеціалізацією 👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳👨🏻‍🍳 на желейних цукерках.

Якості, на які ми звертаємо увагу:

Обов’язки які будуть:

Місце роботи 🔘: Позняки, вул. Урлівська

Робочий графік🕐: 5/2 (пн-пт). 9:00−18:00

Можлива часткова зайнятість та узгодження графіку

Офіційне працевлаштування

Вчасна виплата заробітної платні

Можливість отримання додаткових бонусів

Понаднормова робота обумовлюється за згодою і оплачується додатково

+380677071291 - Альона Токар (власниця)

З Днем працівника харчової промисловості

З Днем працівника харчової промисловості вітаємо компетентних  професіоналів, які працюють для того, щоб продукти були якісними,  свіжими і корисними! Дякую вам за те, що бережете здоров'я нації! Нехай  вам життя підносить тільки добрі і радісні подарунки!


📌Без їжі життя неможливе,

І харчовим працівникам хвала!

Вони працюють для нашого здоров'я,

На вашу честь і привітань слова!

Працюйте й далі ви чудово,

Бажаємо всіх благ й удачі!

І віримо: накопичите ви поступово

Ви на приморську свою дачу!📌

Розпочато додатковий набір до бакалаврату і магістратури НУХТ

Дорогі здобувачі ХЕ-шки 👩‍🔬(освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції") запрошуємо Вас на "ЗДИБАНКУ"🎉 - неформальну зустріч із випускниками нашої спеціальності. Які не так давно теж були студентами і готові поділитись своїми враженнями, досвідом і лайфхаками про навчання та працевлаштування.

чай☕ + смаколи🍪 = включено✅.

Очікуємо на Вас з гарним настроєм і запитаннями😀.

#nuft_expertize

Розпочато додатковий набір до бакалаврату і магістратури НУХТ

👋Гей, вступники! Пропустили вступну кампанію? Не біда!

🔥Маємо для вас крутезну новину! Сьогодні розпочався додатковий набір на навчання у нашому університеті!

❗️Нагадуємо важливі дати:

Реєстрація електронних кабінетів вступників відкрита до 31 жовтня 2024 року.

✅Вступникам на освітній ступінь БАКАЛАВР:

✅Вступникам на освітній ступінь МАГІСТР:

📌Наша Приймальна комісія працює з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00 без обідньої перерви за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 70 

📞Консультацію можна отримати:

за телефонами:

(+38044) 287-96-36

(+38044) 289-64-00

електронною поштою: pk_nuft@ukr.net 

у Телеграм-каналах:

https://t.me/vstup_nuft 

https://t.me/vstup_nuft2024 

Бажаємо успіху!

Посилання на заходи освітньо професійної програми "Lean-виробництво харчової продукції"


Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів | НУХТ (nuft.edu.ua)

https://nuft.edu.ua/en/news/podiyi/yuvilejna-konferencziya-%C2%ABtrendi-lean-virobnicztva-ta-pakuva

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/shiroke-kolo-aktualnix-pitan-shhodo-yakosti-ta-bezpechnosti

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/praktichnij-dosvid-vikoristannya-instrumentiv-lean-na-xarcho

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/postijne-vdoskonalennya-%E2%80%93-kredo-vikladachiv-kafedri-eksper

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/instrumenti-oshhadlivogo-virobnicztva-u-sistemi-lean-virobni

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/prodovzhuyemo-rozvitok-u-napryamku-lean

https://www.youtube.com/watch?v=sLWsloUgcCY

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/naukovczi-universitetu-%E2%80%93-sered-avtoriv-kolektivnoyi-monogr

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/startuvalo-navchannya-na-sertifikatnix-programax-kafedri-eks

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/praktichnij-dosvid-vikoristannya-instrumentiv-lean

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/opanovuyemo-krashhi-praktiki-iz-zastosuvannyam-princzipiv-le

https://nuft.edu.ua/news/podiyi/zustrichi-magistrantiv-mizhdiscziplinarnoyi-osvitnoyi-progra

Календарі

Календарний план заходів та подій кафедри експертизи харчової продукції ННІХТ НУХТ

Державні свята України