Логінова Анна Олегівна
Логінова Анна Олегівна
Асистент кафедри, куратор групи ХЕ-1-7, відповідальна за організацію практики здобувачів.
Освіта
Національний університет харчових технологій, спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація», ОКР "магістр".
Вчений ступінь та звання
Навчається в аспірантурі на кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ із 2020. Працює асистентом на кафедрі кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ з 2022 року.
Нині працює над дисертацією на тему «Розроблення методу оперативного виявлення перших ознак мікробіологічного псування харчових продуктів»
Досвід роботи
Підвищення кваліфікації
“Можливості YOUTUBE для освіти” від ТОВ”АКАДЕМІЯ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ”, 2022р.
“Чим відрізняється фахова стаття категорії “Б” від наукової статті Scopus/Web of Science”, Академія статей, 2022р.
“Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів” (онлайн-платформа Prometheus), 2023р.
“Кібергігієна у житті та на роботі” від “ОФІС ПІДТРИМКИ ВЧЕНОГО”, 2023р.
"Цифрові технології в наукових дослідженнях" від “ОФІС ПІДТРИМКИ ВЧЕНОГО” та ДАУ Український інститут науково-технічної експертизи та інформації, 2023р.
"Tech Summer Bootcamp for Teachers" від Softserve, 2023р.
"Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: нові вимоги і можливості" (онлайн-платформа Prometheus), 2023р.
"Moodle та його друзі" від Національний університет «Києво-Могилянська академія», 2023р.
"Журнали для публікації" Вебінари від Clarivate Web of Science, 2023р.
"Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач", (онлайн-платформа Prometheus), 2023р.
"Food Allergen Detection, a Complete and Versatile Solution covering all Rapid Testing Methods" від Gold Standard Diagnostics Webinars, 2023р.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор близько 20 наукових праць, має 1 патент України на корисну модель.
Web of Science
Контакти
ауд., тел.
e-mail: