Шульга Оксана Сергіївна

Шульга Оксана Сергіївна

Професор, доктор технічних наук, академік ГО "Українська академія наук"

Наставник академічної групи, відповідальна по кафедрі за проведення наукових семінарів та зв'язки з профільними коледжами, наставник академічної групи ХЕ-2; Відповідальна за  профорієнтаційну роботу

Освіта

     Національний університет харчових технологій, ОКР магістр.

     Вчений ступінь та звання

     Кандидатську дисертацію на тему: «Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності» (спеціальність 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів) до завершення навчання в аспірантурі захистила у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.04 Національного університету харчових технологій 18 червня 2009 року (диплом ДК № 054623, рішення Атестаційної колегії від 14 жовтня 2009 р.).

  Докторську дисертацію на тему: «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» (спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції) захистила у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 Національного університету харчових технологій 15 травня 2019 року (диплом ДД № 009533, рішення Атестаційної колегії від 15 жовтня 2019 р.).

  Вчене звання доцент отримала у 2014році, вчене звання професор у 2020 році.

     Досвід роботи     

     На кафедрі експертизи харчових продуктів працює з 2012 року.

      З 2015 р. проф. Шульга О.С. є членом Експертної ради МОН з експертизи проєктів наукових робіт та науково-технічних розробок молодих вчених секції «Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу; органічне виробництво і продовольча безпека» та член редколегії фахового видання “Наукові праці ОНАХТ ”.

     Підвищення кваліфікації    


     Нагороди  

Грамота як кращому науково-педагогічному працівнику факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи за результатами конкурсу «Кращий науково-педагогічний працівник НУХТ» 2014/2015 навчального року.

      Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор 166 наукових праць в т.ч. публікацій, з них 12 входять до наукометричних баз, 43 патенти та співавтор 2 навчальних посібників з грифом МОН: «Органічна хімія. Практикум», «Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів».


Публікаційна картка викладача

Scopus

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями


     Контакти

     ауд. Ж-616, тел. (044) 287-93-40

     e-mail: shulgaos@ukr.net