Офіційний сайт ➡
Пропонуємо до вашої уваги постерну секцію «Експертиза харчових продуктів» в рамках проведення 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».
Диплом першого ступеня:
Аліна Шорська - ХЕ-4-12
Диплом другого ступеня:
Морофіянець Вікторія - ХЕ-4-12
Ткаченко Анастасія - ХЕ-1-12М
Диплом третього ступеня:
Анастасія Біла - ХЕ-3-11
Чернявська Діана - ХЕ-3-10
Дев'яткіна Анна - ХЕ-3-11
Диплом першого ступеня:
Сокол Єва - ХЕ-3-10
Демчук Карина - ХЕ-4-13
Диплом другого ступеня:
Сівова Ірина - НУБІП, кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції (керівник Слива Юлія)
Bianca Șuian - Faculty of Food Engineering, "Stefan cel Mare" University of Suceava, Romania (керівник Sonia Amariei)
Диплом третього ступеня:
Власюк Євгенія - ХЕ-3-10
Марченко Катерина - ЗХЕ-1-1М
Семенюк Катерина - ХЕ-4-13
Янковська Дарина - ХЕ-1-12М
Шаповал Софія - ХЕ-4-13