Бази практик
Бази практик ОС "Бакалавр"
Здобувачі освітньої програми "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" за 2022 рік проходили практику на підприємствах:
ПрАТ «Оболонь»
ТОВ ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ «ПЕРЕТВОРЕННЯ»
Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»
ПрАТ «Лантманнен Акса»
ТОВ «КИЇВСЬКА МАКАРОННА ФАБРИКА»
ТОВ «Кролевецький маслозавод»
ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»
ТОВ «МЕНТЕРІКА»
ТОВ «МІТ МІКС»
ТОВ «М'ЯСОВИТА»
ТОВ «РІВЕНЬ ЛТД»
ТОВ «ЛЕЛЯКІВСЬКЕ»
ТОВ «ЛУБЕНСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД»
ТОВ «НОВА-ПАК»
ПрАТ «ПОЛТАВПИВО»
ТОВ «ВІДЖИПРОДАКШН»
ТО«óакоббе Паста ГмбХ» (м. Бітбург, Німеччина)
Бази практик ОС "Магістр"
Здобувачі освітньої програми "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" за 2022 рік проходили практику на підприємствах:
ПрАТ «Оболонь»
ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
ТОВ «ВІДЖИПРОДАКШН»
Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
ПП «БІЛОЦЕРКІВСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА ГРУПА»
ТОВ «Пирятинський сирзавод»
ПрАТ «Лантманнен Акса»
ПрАТ «САЛИВОНКІВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»
ТОВ «СЛОУ ФУДЗ»
ПрАТ «ПИВО-БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ КОМБІНАТ «РАДОМИШЛЬ»
ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» Цех №1
Здобувачі освітньої програми "Lean-виробництво харчової продукції" за 2022 рік проходили практику на підприємствах:
ТОВ «СЛОУ ФУДЗ»