Офіційний сайт ➡
Розподіл здобувачів 1-го курсу денної форми навчання освітнього ступеня магістр спеціальностей 181 Харчові технології ОПП "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" по базам практики та керівникам
Розподіл здобувачів 2-го курсу денної форми навчання освітнього ступеня магістр спеціальностей 181 Харчові технології ОПП "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" по базам практики та керівникам
Розподіл здобувачів 2-го курсу денної форми навчання освітнього ступеня магістр спеціальностей 181 Харчові технології, 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 133 Галузеве машинобудування ОНП "Lean-виробництво харчової продукції" по базам практики та керівникам
Розподіл здобувачів 2-го курсу денної форми навчання освітнього ступеня магістр спеціальностей 181 Харчові технології, 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 133 Галузеве машинобудування ОНП "Lean-виробництво харчової продукції" по базам практики та керівникам