Арсеньєва Лариса Юріївна
Арсеньєва Лариса Юріївна
Професор, доктор технічних наук, в.о. завідувача кафедри
Член експертної ради ДАК МОН України, спеціалізованої Вченої ради Д 26.058.06 зі спеціальності 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів". Проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи, гарант ОПП освітнього ступеню "Магістр" "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 "Харчові технології"
Освіта
Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині - НУХТ), спеціальність «Технологія хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв».
Вчений ступінь та звання
Кандидат технічних наук з 1988 року, доктор технічних наук з 2007 р.
Вчене звання професора присвоєне у 2008 р.
Підвищення кваліфікації
Посвідчення про підвищення кваліфікації на тему «Стандартизація, технічне регулювання, управління якістю та безпечністю продукції у харчовій промисловості» УкрНДНЦ №К468 від 05.05.2018 р.
Сертифікат №1914 про міжнародне онлайн-стажування “Університет 4.0 Цифрова трансформація”, 7-23 квітня 2021 р.
Нагороди
Відмінник освіти України, 2014 р.
Грамота Верховної Ради України, 2019 р.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор більше 200 публікацій, має 35 авторських свідоцтв та патентів, співавтор трьох навчальних посібників із грифом МОН України.
Показники наукової діяльності - Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів і магістрантів, підготувала дванадцять кандидатів наукі є керівником науково-дослідних робіт трьох аспірантів.
Контакти
ауд. А-324, тел. (044) 289-40-66
e-mail: ars-l@ukr.net