Арсеньєва Лариса Юріївна

Арсеньєва Лариса Юріївна

Професор, доктор технічних наук, в.о. завідувача кафедри

Член експертної ради ДАК МОН України, спеціалізованої Вченої ради Д 26.058.06  зі спеціальності 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів". Проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи, гарант ОПП освітнього ступеню "Магістр" "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 "Харчові технології"

Освіта

     Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині - НУХТ), спеціальність «Технологія хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв».

     Вчений ступінь та звання

      Кандидат технічних наук з 1988 року, доктор технічних наук з 2007 р.

      Вчене звання професора присвоєне у 2008 р.

      Підвищення кваліфікації

     Посвідчення про підвищення кваліфікації на тему «Стандартизація, технічне регулювання, управління якістю та безпечністю продукції у харчовій промисловості» УкрНДНЦ №К468 від 05.05.2018 р.

     Сертифікат  №1914 про міжнародне онлайн-стажування “Університет 4.0 Цифрова трансформація”, 7-23 квітня 2021 р.

      Нагороди

     Відмінник освіти України, 2014 р.

     Грамота Верховної Ради України, 2019 р.

      Науковий та навчально-методичний доробок

      Автор більше 200 публікацій, має 35 авторських свідоцтв та патентів, співавтор трьох навчальних посібників із грифом МОН України.


Показники наукової діяльності - Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів і магістрантів, підготувала дванадцять кандидатів наукі є керівником науково-дослідних робіт трьох аспірантів.

Публікаційна картка викладача

Scopus

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями

  Контакти

  ауд. А-324, тел. (044) 289-40-66

  e-mail: ars-l@ukr.net