Офіційний сайт ➡
Доцент, кандидат хімічних наук
Освіта
Національний університет харчових технологій, ОКР «магістр» за спеціальністю «Харчові технології», аспірантура НУХТ.
Вчений ступінь та звання
Науковий ступінь кандидата хімічних наук за спеціальністю 02.00.02 – аналітична хімія присуджено в 2021 р.
Досвід роботи
2012-2013 рр. – асистент кафедри аналітичної хімії НУХТ.
2015-2018 рр. – науковий співробітник Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, виконавець науково-дослідної роботи: «Ідентифікація, оцінка якості та безпечності харчової продукції сенсорними системами із штучним інтелектом», що фінансувалась із коштів державного бюджету (№ держреєстрації 0115U000378).
2019-2021 рр. – асистент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ.
У 2021 р. захищено дисертацію: «Інтелектуальна мультисенсорна система для ідентифікації та оцінки якості харчових продуктів».
З 2021 рр. – доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ.
Підвищення кваліфікації
- Стажування «Ознайомлення з принципами дії та можливостями аналізатора газів «МАГ-8» для експертизи харчових продуктів», кафедра фізичної та аналітичної хімії Воронезького державного університету інженерних технологій, м. Воронеж, 2013 р.
- Курси обробки експериментальних даних: «Building Your First Machine Learning Solution» та «Data Science with R», Pluralsight, Inc., 2020 р.
- Курс «Stanford Introduction to Food and Health», Stanford University, Coursera Inc., 2021 р.
Науковий та навчально-методичний доробок
Є співавтором понад 50 наукових праць, з них 9 статей у наукових фахових виданнях України та міжнародної наукометричної бази даних Scopus та Web of Science, 4 патенти України на винахід та 2 свідоцтва на реєстрацію авторського права на комп’ютерну програму. Співавтор навчального посібника «Безпечність харчових продуктів».
Контакти
ауд. Ж-617
e-mail: asya.kalini4enko@gmail.com