Сидор Василь Михайлович
Сидор Василь Михайлович
Доцент, кандидат технічних наук
Відповідальний за курсове та дипломне проектування, Відповідальний за моніторинг Законодавчої та нормативної бази України, наставник академічної групи ХЕ-1-
Освіта
Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині – НУХТ), спеціальність «Технологія бродильних виробництв».
Вчений ступінь та звання
Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 1996 році. Має вчене звання доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.
Досвід роботи
Науково-педагогічний стаж більше 30 років.
На кафедрі працює з 2011 року.
Підвищення кваліфікації
ДП «УКрметртестандарт» у 2016 році;
Участь у семінарі «Зміни в законо-давстві України щодо якості та безпечності харчових продуктів. Реалії та перспективи для виробників», 2015р.
Стажування в ДП “Укрметртестстандарт”, м. Київ у 2021 році
Нагороди та відзнаки
За активну участь у впровадженні наукових розробок у харчову промисловість у 2002 році нагороджений нагрудним знаком «Знак Пошани» Міністерства агропромислової політики України.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор 105 публікацій, з них 18 навчально-методичних розробок і 75 наукових праць, у тому числі, 45 наукових статей у фахових виданнях, 12 патентів України на винахід і корисну модель.
Є співавтором трьох навчальних посібників і одного підручника односібно.
Контакти
ауд. Ж-501, тел. (044) 287-96-30
e-mail: svm58@ukr.net