Сидор Василь Михайлович

Сидор Василь Михайлович

Доцент, кандидат технічних наук

Відповідальний за курсове та дипломне проектування, Відповідальний за моніторинг Законодавчої та нормативної бази України, наставник академічної групи ХЕ-1-

Освіта

     Київський технологічний інститут харчової промисловості (нині – НУХТ), спеціальність «Технологія бродильних виробництв».

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 1996 році. Має вчене звання доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.

     Досвід роботи

     Науково-педагогічний стаж більше 30 років.

     На кафедрі працює з 2011 року.

     Підвищення кваліфікації

     Нагороди та відзнаки

     За активну участь у впровадженні наукових розробок у харчову промисловість у 2002 році нагороджений нагрудним знаком «Знак Пошани» Міністерства агропромислової політики України. 

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор 105 публікацій, з них 18 навчально-методичних розробок і 75 наукових праць, у тому числі, 45 наукових статей у фахових виданнях, 12 патентів України на винахід і корисну модель. 

     Є співавтором трьох навчальних посібників і одного підручника односібно.


Публікаційна картка викладача

Scopus

Web of Science

Ознайомитись з публікаціями 


Контакти

     ауд. Ж-501, тел. (044) 287-96-30

     e-mail: svm58@ukr.net