Офіційний сайт ➡
Старший викладач, кандидат технічних наук
Освіта
Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ОКР "магістр".
Вчений ступінь та звання
Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2019 році за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
Досвід роботи
Працювала на кафедрі Експертизи харчових продуктів з 2017 по 2019 роки.
З 2022 року займає посаду старшого викладача кафедри Експертизи харчових продуктів НУХТ.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор понад 40 наукових праць, має 2 патенти України на винахід та 3 патенти на корисну модель.