Оголошення та події
Попередні оголошення та події
Тут будуть оголошення)
Постерна секція «Експертиза харчових продуктів» в рамках проведення 90-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»
Запрошуємо всіх бажаючих на вивчення Сертифікатної програми «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості»
Програма орієнтована на вивчення послідовності розроблення систем управління безпечності харчових продуктів на основі принципів НАССР
🔹Тривалість навчання - до 7 тижнів
🔹Початок - 15 жовтня 2023р.
🔹Форма навчання - онлайн
🔹Загальна кількість годин - 90
🔹Аудиторних занять - 40 годин
💰Вартість:
📍для студенів НУХТ - 2150 грн
📍для фізичних осіб - 3350 грн
📍для юридичних осіб - 4000 грн
Після завершення цих курсів ви отримуєте сертифікат🤩Результати навчання на програмі можуть перезараховуватись як дисципліна із загальноуніверситетського каталогу для студентів НУХТ.
Запис на навчання👇
📲(067) 9319021 Світлана
Опублікований: 25-09-2023
Запрошуємо всіх бажаючих на вивчення Сертифікатної програми «Lean-виробництво харчової продукції»
Програма орієнтована на вивчення основ операційного вдосконалення
процесів та опанування методів ощадливого виробництва.
🔹Тривалість навчання - 7 тижнів
🔹Початок - 15 жовтня 2023р.
🔹Форма навчання - онлайн
🔹Загальна кількість годин - 90 год
🔹Аудиторних занять - 40 год
Після завершення цих курсів ви отримуєте сертифікат🤩
Результати навчання на програмі можуть перезараховуватись як дисципліна із загальноуніверситетського каталогу для студентів НУХТ.
💰Вартість:
📍для студенів НУХТ - 2150 грн
📍для фізичних осіб - 3350 грн
📍для юридичних осіб - 4000 грн
Запис на навчання👇
📲(067)-96-88-117, Оксана
Опублікований: 24-09-2023
Результати та переможці🎉 Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»🏆🏆🏆
Шановні здобувачі!
Вітаємо переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»🎉
👇За покликанням можна ознайомитися з результатами:
👇Нижче наведено список переможців
Всеукраїнська студентська олімпіада «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»🏆
Шановні здобувачі!
Запрошуємо здобувачів 3-4 курсів взяти участь в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології», який відбудеться:
13 березня 2024 року
📌15:00–16:20 в онлайн форматі (обов’язковою умовою є включена камера під час олімпіади).
Для участі в олімпіаді необхідно пройти реєстрацію до 12 березня включено за посиланням:
💡https://forms.gle/VDp6wrhKRRj6H2bH8
Всі учасники та переможці отримають бали до рейтингу при нарахуванні стипендії.
Напрями, за якими готують конкурсні завдання олімпіади:
🔹 безпека харчової продукції;
🔹технологічна експертиза виробництва харчової продукції;
🔹 ідентифікація і методи виявлення фальсифікації;
🔹 системи управління якістю харчової продукції;
🔹 системи управління безпечністю харчової продукції;
🔹 санітарно-гігієнічна експертиза харчових виробництв.
Завдання олімпіади складається з тестових завдання та питань з відкритою відповіддю.
Конкурсні завдання розробляються членами оргкомітету і затверджуються головою оргкомітету олімпіади.
Відповіді на запитання конкурсного завдання оцінюються за бальною системою:
🔹 тестові завдання оцінюються в 80 балів;
🔹 питань з відкритою відповіддю в 20 балів;
Оцінку конкурсних завдань здійснює журі олімпіади.
Склад журі Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова журі:
📍Усатюк С. І., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ.
Члени журі:
📍Кійко В. В., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ;
📍Мельник О. П., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ;
📍Петруша О. О., доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ.
Опублікований: 07-03-2024
🔥VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»🔥
Шановні колеги!😎
Запрошуємо взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка відбудеться 9-10 листопада 2023 р. за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій.
Детальна інформація про тематичні напрями конференції та умови участі містяться в інформаційному листі та на сайті конференції https://sites.google.com/nuft.edu.ua/fqs/ 👈
Проведення конференції планується у змішаному форматі (offline та online у форматі Zoom)
Участь у заході можлива за умовами попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/Ri3aaXND8bDWcHhPA 👈
❗Остаточну тематику доповідей та програму конференції буде сформовано до 31 жовтня.
❗Анонси тем будуть висвітлюватися протягом вересня-жовтня на сайті конференції та у соціальних мережах.
Опублікований: 15-09-2023
Бажаєш стати студентом НУХТ – бери участь в Олімпіаді🏆
Вчора в університеті розпочався перший тур Всеукраїнських олімпіад для випускників 11 класів шкіл та осіб, що вже мають документ про повну загальну середню освіту.
🔹У 2024 році НУХТ безкоштовно проводить олімпіади з української мови, математики, історії України, англійської мови, біології та хімії.
🔹Участь у наших олімпіадах дає можливість перевірити свій рівень знань; підготуватися до складання Національного мультипредметного тесту, який у 2024 році буде визначальним критерієм вступу; підвищити вагомість інформації у мотиваційному листі.
🔹Ще один плюс участі полягає в тому, що переможці другого туру отримують іменний сертифікат, який надасть можливість перезарахування на першому році навчання в НУХТ окремих елементів відповідної дисципліни.
🔹Перший тур триватиме до 8 березня 2024 року. Його попередні результати будуть оприлюднені не пізніше 12 березня, а остаточні – 15 березня. Другий тур відбудеться 23 березня 2024 року в режимі онлайн. Підбиття остаточних підсумків і визначення переможців – 29 березня 2024 року.
👉Реєстрація для участі за посиланням http://surl.li/qbzqg.
👉Детальна інформація за посиланням http://surl.li/qbzqr
Бажаємо успіху!
Опублікований: 02-02-2024
Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості!
Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості!
Бажаємо натурального щастя і радості без ГМО, а також успіхів у роботі, відмінних результатів і хороших ідей. Нехай кожен день дарує усмішку і надію, а також неймовірний смак великих перемог. Перемоги та все буде Україна!
Опублікований: 10-10-2023
Шановні вступники🧑🏼🏫, Навчально-науковий інститут харчових технологій Національного університету харчових технологій запрошує на День відкритих дверей🤗
Обирай зручний спосіб його відвідати:
Якщо Ви в Києві, то маєте унікальну змогу відвідати та ознайомитись з НУХТ, за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68, корпус А
Коли?🧐
🗓7 жовтня 2023 року (субота)
🕰Початок об 10:30
Програмою зустрічі передбачено:
🕚10:30 - 11:00 - зустріч учасників та гостей (хол 1-го поверху корпусу А).
🕛11:00 - 11:30 - презентація факультетів, інститутів (хол 2-го поверху корпусу А).
🕛11:30 - 12:00 - презентація університету (актова зала).
🕛12:00 - екскурсійний тур інститутами, факультетами (в очному та онлайн форматах, посилання на інформаційних ресурсах університету):
• знайомство зі спеціальностями та освітніми програмами університету;
• проведення тематичних майстер-класів, які допоможуть обрати майбутню спеціальність.
Якщо не маєте змоги приїхати в Київ, то приєднуйтесь до нас дистанційно за наступними посиланнями.
Посилання на Zoom конференцію:👇🏽
https://us02web.zoom.us/j/7069520121...
✏️Ідентифікатор конференції: 706 952 0121
📝Код доступу: 1111
НУХТ - ЧЕКАЄ САМЕ НА ТЕБЕ🤩
🔔За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії НУХТ: 📲(044)-289-64-00
Опублікований: 22-09-2023
Хей, першачки👋! Пропонуємо взяти участь у квесті від нашого університету😃
Хей, першачки👋!
У нас для вас є крута пропозиція🤩. Пропонуємо взяти участь у квесті від нашого університету. Обіцяємо, буде цікаво та драйвово😎!
Умови:
🔹1 команда першого курсу від інституту/факультету;
🔹Кількість у команді - 6 осіб.
🤔Де? Внутрішній двір університету
🧐Коли? 26 вересня о 12:40 (початок великої перерви)
⏱️Дедлайн запису: 23.09.23
Для запису звертайтеся до культорга вашого факультету чи інституту в телеграм:
⭐️Факультет АКС - Трофімченко Маріна @marinet_official
⭐️Факультет БТЕК - Овчарук Анна @nice1kk
⭐️Факультет ГРТБ - Лоєнко Юлія @yuliaeess
⭐️ННІХТ - Орендарчук Ольга @olwnss
⭐️ННІТІ - Муравйова Юлія @jyuya
⭐️ННІЕІУ - Кучерина Віра @Verusyak
Опублікований: 21-09-2023
🔥 Оголошено конкурс на найкращий дизайн для Муралу у внутрішньому дворику університету🔥
Хей, студенти 👋
🔥 Ми оголошуємо конкурс на найкращий дизайн для Муралу у внутрішньому дворику університету 🔥
У внутрішньому дворику університету поруч з Г корпусом раніше була розфарбована стіна. З часом мурал зіпсувався, потріскалось і його зафарбували у білий колір.
😍 А все для того, щоб намалювати нову історію 😍
Умови конкурсу:
🔹Вигадати новий дизайн на стіну (можна зробити у Canva або іншому редакторі)
🔹Ідея графіті має бути повʼязана з усіма інститутами та факультетами, тематикою НУХТу
🔹Відправити готову роботу файлом @a_grmsh у телеграм
Терміни виконання роботи:
- до 21.09.2023 р.
Голосування за найкращу роботу буде відбуватися на нашій сторінці @nuftinfo в Instagram
Звісно, призи за перемогу🔥
🥇 Мерч НУХТу і додаткові бали 💪🎁
P.S. Натхнення і перемог 💞
Опублікований: 12-09-2023
Привіт👋 А ти хочеш диплом одразу за трьома спеціальностями😍?
Тоді тобі до нас!
В Національному університеті харчових технологій відкрито міждисциплінарну освітню програму «Lean-виробництв харчової продукції» із підготовки магістрів.
Навчання проводиться одразу за трьома спеціальностями:
🔹181 «Харчові технології»;
🔹151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»;
🔹133 «Галузеве машинобудування».
🗓Тривалість навчання – 2 роки
Що ми вивчаємо?🤔:
📌Причини виникнення та усунення марнотратства («ощадливе виробництво»);
📌Постійне вдосконалення (гемба кайдзен);
📌Зниження квоти браку
📌вивільнення прихованого потенціалу організації;
📌Оптимізація виробничих процесів;
📌Управління потоками та створення цінностей.
Детальна інфомація доступна за посиланням (https://drive.google.com/.../1jOMaBs.../view) 👈
Якщо у Тебе виникли питання, то звертайся до:
👩💼Пухляк Анастасії Григорівни, заступника директора Навчально-наукового інституту харчових технологій:
📲(044)–287–97–82
👩💼Вашеки Оксани Миколаївни, доцента кафедри експертизи харчових продуктів:
📲(044)–287–93– 22
Електронна пошта: 📩nniht_abit@ukr.net
Опублікований: 21-04-2023
Запрошуємо до участі у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів»
20 вересня 2023 року у рамках Міжнародних виставок обладнання та технологій «INPRODMASH-2023» та «UPAKOVKA-2023» відбудеться ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів», організована нашим університетом спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH і ТОВ «AKKO Iнтepнeшнл».
Передбачається обговорення питань за напрямками:
Тренди Lean-виробництва харчової продукції.
Інноваційні технології харчових продуктів.
Використання нетрадиційної сировини в технологіях харчових продуктів.
Інноваційні технології пакування та безпека пакованих продуктів.
Енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки.
Новітні підходи до створення пакувальних машин.
Eнepгoмeнeджмeнт на підприємствах харчової промисловості.
Шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємства харчової промисловості.
📌Кінцевий термін приймання заявок і матеріалів доповідей – 31 серпня 2023 р.
Підготовлені матеріали конференції необхідно надіслати електронною поштою на електронну адресу конференції: resource.conf@gmail.com
📌Більше інформації у запрошенні
Опублікований: 17-07-2023
Привіт, НУХТ👋
Строки вступу на бакалавра у 2023 році
✅Вступна кампанія для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра розпочнеться 01 липня реєстрацією електронних кабінетів і завершиться зарахуванням вступників до закладів вищої освіти.
Вступ на ДЕННУ форму навчання
✅ Реєстрація електронних кабінетів розпочинається 01 липня 2023 року.
✅ Прийом заяв і документів від вступників розпочинається 19 липня.
✅ Закінчується реєстрація заяв вступників о 18.00 31 липня.
📌 Творчі конкурси та співбесіди
✅ Для вступу на бюджет – з 3 липня до 18.00 10 липня;
✅ На контракт – з 3 липня до 18.00 25 липня.
✅ Творчі конкурси проводяться в кілька потоків з 07 по 18 липня включно (бюджетні місця) за графіком, затвердженим закладом освіти.
✅ Для вступників на контракт співбесіди та творчі конкурси проводяться до 31 липня.
✅ Вимоги до мотиваційних листів визначаються правилами прийому закладу освіти і мають бути затверджені до 1 червня 2023 року.
Опублікований: 13-05-2023
Бакалаври, привіт👋
Вирішальним моментом у житті кожного випускника бакалаврату є складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу на навчання за освітнім ступенем «Магістр».
Як показує практика, від його результату безпосередньо залежать можливості здобути вищу освіту і стати студентом магістратури. Надзвичайно важливо, щоб підготовка до ЄВІ була ефективною й успішною.
Тому кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації започатковує Телеграм-канал, щоб допомогти здобувачам підготуватися до вступу на освітній ступінь «Магістр» у 2023
👉Посилання тут: https://t.me/kafdimmk2023
У Телеграм-каналі ви зможете:
🔹опанувати методику виконання;
🔹ознайомитись з форматом та змістом ЄВІ;
🔹відпрацювати навички, необхідні для успішного складання ЄВІ, виконуючи типові екзаменаційні завдання;
🔹покращити свої знання необхідного лексико-граматичного матеріалу;
🔹отримати корисні поради від кваліфікованих викладачів, які володіють технологіями ЄВІ.
Приєднуйтеся👍
Опублікований: 21-04-2023
Посилання на заходи освітньо професійної програми "Lean-виробництво харчової продукції"
Методичний семінар
Десята Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів»
https://nuft.edu.ua/en/news/podiyi/yuvilejna-konferencziya-%C2%ABtrendi-lean-virobnicztva-ta-pakuva
Конференція з якості
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/shiroke-kolo-aktualnix-pitan-shhodo-yakosti-ta-bezpechnosti
Гостьова лекція Lean Ковнір Є.А.
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/praktichnij-dosvid-vikoristannya-instrumentiv-lean-na-xarcho
Перегляд ОНП, засідання
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/postijne-vdoskonalennya-%E2%80%93-kredo-vikladachiv-kafedri-eksper
Гостьова лекція Lean інститут Україна
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/instrumenti-oshhadlivogo-virobnicztva-u-sistemi-lean-virobni
Відвідування вебінару від Lean інституту Украни
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/prodovzhuyemo-rozvitok-u-napryamku-lean
https://www.youtube.com/watch?v=sLWsloUgcCY
Публікація розділу у монографії Ради ректорів "Досвід запровадження Міждисциплінарної освітньої програми «LEAN-виробництво харчової продукції»
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/naukovczi-universitetu-%E2%80%93-sered-avtoriv-kolektivnoyi-monogr
Проведення сертифікатної програми
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/startuvalo-navchannya-na-sertifikatnix-programax-kafedri-eks
Зустріч із Науменко Ксенією
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/praktichnij-dosvid-vikoristannya-instrumentiv-lean
Зустріч із Дмитрієвим Андрієм
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/opanovuyemo-krashhi-praktiki-iz-zastosuvannyam-princzipiv-le
Зустріч із Ковніром Є. та Іванесом В.
https://nuft.edu.ua/news/podiyi/zustrichi-magistrantiv-mizhdiscziplinarnoyi-osvitnoyi-progra