Архів оголошень

Запрошуємо на онлайн-День відкритих дверей НУХТ!

Запрошуємо на онлайн-День відкритих дверей НУХТ!

Чекаємо 12 грудня 2020 р. об 11-00.

Для участі у заході заповніть, будь ласка, реєстраційну форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd2jkFcS32.../viewform.

На зазначену у формі пошту буде надіслане посилання на трансляцію.

У програмі заходу передбачене онлайн-консультування вступників.


Пропонуємо до обговорення:


Довідки: м. Київ, вул. Володимирська, 68. www.nuft.edu.ua

Приймальна комісія: тел.(044) 287-96-36

E-mail: pk_nuft@ukr.net info@nuft.edu.ua


Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

тел.: (044) 287-94-92, корпус Б, кім. 107

E-mail: epoha@nuft.edu.ua 

Якість і безпека харчових продуктів

Запрошуємо Вас прийняти участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка відбудеться 16-17 листопада 2017 року в Національному університеті харчових технологій. 

ТЕМАТИЧНІ ПИТАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:

     1. Системи управління якістю і безпекою харчової продукції та непродовольчих товарів

2. Формування та контроль якості і безпеки інноваційних харчових продуктів і непродовольчих товарів

3. Новітні методи ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів та непродовольчих товарів

4. Сучасний стан системи технічного регулювання України

5. Питання використання генно-модифікованих організмів в харчових продуктах

ПОРЯДОК РБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

16листопада 2017року

     900-1000– реєстрація та розміщення учасників конференції

     1000-1100– відкриття конференції, пленарне засідання

     1100-1200 – перерва

     1200-1600–засідання секції.

 

17листопада 2017року

     1200-1500– засідання секції

     1500-1530– перерва

     1530-1600 – круглий стіл з підведення підсумків роботи конференції

УМОВИ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ:

      Для включення тез доповідей у збірник матеріалів конференції необхідно направити на електронну адресу оргкомітету:

 expertiza_hp@ukr.net

- заявку на участь (форма додається);

- тези доповіді;

- скановану копію платіжного доручення про перерахування організаційного внеску.

Останній термін подання матеріалів – 10жовтня 2017р.

Організаційні внески у розмірі180грн., включаючи ПДВ, сплачуються не пізніше 10 жовтня 2017р.

Для учасників, за яких оргвнесок сплачують наукові установи, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір та акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами конференції.

 

Оргкомітет надає учасникам конференції можливість проживання угуртожитку

Заявки на бронювання житла та звернення за додатковою інформацією приймаються до 10 жовтня 2017р. письмово нае-mail:

expertiza_hp@ukr.net

Конкурс студентських наукових робіт

Шановні колеги!

ОГОЛОШЕНО  


Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з напряму «Експертиза харчових продуктів». 

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.10.15 р. № 1079 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 н.р.»  та відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук,  затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.02.2012р. № 202.

На конкурс приймаються роботи, що стосуються експертизи харчових продуктів, розробки нових методик оцінки безпечності та якості харчових продуктів, впровадження систем управління якістю та безпечністю на підприємствах харчової промисловості України.

Роботи приймаються до 26 січня 2017 року.

Конт. тел.: Грищенко Анна Миколаївна +38067-459-16-60

                  Харгелія Дар’я Дмитрівна     +38099-555-54-98

Нова можливість - навчання за сертифікатною програмою

Сертифікатна освітня програма "Впровадження систем управління якістю та безпечністю на харчових підприємствах" розроблена висококваліфікованими фахівцями кафедри експертизи харчових продуктів і провідних організацій України.

Сертифікатна освітня програма сприятиме розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стане додатковим плюсом при працевлаштуванні.

Переваги опанування сертифікатної програми:

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.

Міжнародний форум

26-28 жовтня 2016 року у Міжнародному виставковому центрі відбудеться спеціалізована виставка WorldFood Ukraine 2016.

«ВЕСЬ СВІТ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНА» - міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована на провідних спеціалістів харчової промисловості, представників великого та середнього бізнесу.

LABComplEX

18-20 жовтня 2016 року відбудеться ІХ Міжнародна виставка LABCompleX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH. 

Місце проведення: ВЦ «КиївЕкспоПлаза» за адресою м.Київ, вул. Салютна, 2-Б.

Відвідування для спеціалістів – БЕЗКОШТОВНЕ!

Підсумки ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Якість і безпека харчових продуктів"

12-13 листопада 2015 року в Національному університеті харчових технологій відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», організована кафедрою експертизи харчових продуктів.

 Основна мета конференції полягала у розширенні наукового інформаційного обміну, презентації новаторських ідей в галузі підвищення безпечності та якості харчових продуктів, які привернули увагу широкого кола фахівців та стали предметом дискусії.

Оргкомітетом було розглянуто і прийнято до публікації 158 тез наукових праць учених, аспірантів, студентів та провідних фахівців харчової галузі. У конференції брали участь представники Болгарії, Румунії, Білорусії, Казахстану, Росії, Киргизстану та 38 вищих навчальних закладів і організацій України. Матеріали конференції опубліковані у збірнику доповідей обсягом 23,3 друк. арк.

     

Робота ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів» відбувалася за такими тематичними напрямами:

1. Системи управління якістю і безпекою харчової продукції та непродовольчих товарів

2. Формування і контроль якості і безпеки інноваційних харчових продуктів та непродовольчих товарів

3. Новітні методи ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів

4. Проблеми технічного рулювання у галузях харчової промисловості

5. Питання використання генно-модифікованих організмів в харчових продуктах

6. Гармонізація національних стандартів України з міжнародними стандартами у харчовій промисловості


  Урочисте відкриття конференції відбулося ректором НУХТ, д.т.н., професором Українцем А.І. У своїй промові ректор висвітлив основні переваги, проблеми та перспективи впровадження систем управління безпечності харчових продуктів, гармонізації законодавства у сфері харчової безпеки з нормами, прийнятими в міжнародній практиці, обговорення яких в рамках конференції сприятиме підвищенню потенціалу експертів у сфері якості та безпеки харчових продуктів.

    У рамках пленарного засідання учасникам конференції була представлена доповідь директора Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського д.х.н., професора Гончарука В.В. на тему «Наука про воду». Автором доповіді були розкриті питання, пов’язані зі станом водних ресурсів планети, підняті проблеми стосовно безпеки питної види та розглянута концепція забезпечення населення безпечною та якісною питною водою.

   Сучасні проблеми пов’язані із забезпеченням безпеки та якості харчових продуктів й підходи до їх розв’язання були висвітлені в доповідях директора Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України, к.м.н. Подрушняка А.Є. за такими темами «Безпечне, якісне харчування в контексті сучасного законодавства», «Концептуальні положення безпечності харчування в Україні», «Проблеми регулювання та шляхи забезпечення довіри до дієтичних добавок в умовах змін».

     Питання реформування системи регулювання безпечності харчових продуктів в Україні задля її гармонізації з аналогічною системою ЄС з урахуванням кращого міжнародного досвіду були висвітлені в доповіді на тему «Розвиток харчової промисловості в умовах реформування системи вимог до безпечності та якості харчових продуктів»начальника відділу технологій, виробництва харчових продуктів Департаменту продовольства Міністерства агропромислової політики України  ЗаєцьВ.М.

     Проблеми впровадження системи НАССР та забезпечення результативності її функціонування на підприємствах харчової промисловості були розглянуті в рамках доповіді головного аудитора ТОВ «Міжгалузевий центр якості «ПРИРОСТ» Бахмацької Н.В. на тему «Впровадження програм-передумов як гарант виробництва безпечних харчових продуктів».

     У рамках роботи секцій конференції 12 і 13 листопада особливої уваги аудиторії набули такі доповіді:

     У рамках конференції представлена стендова сесія, з якою мали змогу ознайомитися всі зацікавлені.

   Програма конференції відрізнялася широтою і змістовною різноманітністю, а також високою актуальністю представлених доповідей. Робота секцій проходила насичено і динамічно, відчувався непідробний інтерес до проблем, які висвітлювалися в роботах учасників.

     По закінченню роботи секцій оргкомітетом були підведені підсумки та визначені найцікавіші й найактуальніші доповіді.

     Загалом ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» пройшла на високому науково-методичному, змістовному і організаційному рівні.

    Сподіваємося, що проведення таких міжнародних конференцій на базі нашого університету стане доброю традицією, а також незмінним місцем зустрічей і зміцнення взаємовідносин науки, освіти та промисловості у сфері якості та безпеки харчової продукції різних країн світу.

Запрошуємо прийняти участь у міжнародній конференції "Якість і безпека харчових продуктів"

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі  

 ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів»,

яка буде проведена 12-13 листопада 2015 р. 

 Запрошення на конференцію та вимоги до оформлення тез доповіді

WorldFood Ukraine

27 - 29 жовтня 2015 року відбудеться міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine, яка орієнтується на провідних спеціалістів харчової промисловості, представників бізнесу.

Виставка відкрита для відвідувачів:

27 жовтня 2015  10:00 — 18:00

28 жовтня 2015  10:00 — 18:00

29 жовтня 2015  10:00 — 17:00

Для відвідування виставки необхідно зареєструватися на сайті.


Вітання з 8 березня

Колектив кафедри вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!

Вітаємо з Днем Збройних Сил України!