Логінова Анна Олегівна
Божко Анастасія Юріївна
Асистент кафедри
Освіта
Національний університет харчових технологій, спеціальність 181 «Харчові технології», освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр».
Вчений ступінь та звання
Навчається за освітньо-науковою програмою третього освітньо-наукового рівня («Доктор філософії») в Національному університеті харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Працює над дисертацією на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявлення їх фальсифікації».
Досвід роботи
Працює асистентом на кафедрі експертизи харчових продуктів з жовтня 2023 року.
Підвищення кваліфікації
1. Сертифікат від 14.12.2018, курс «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості», видано НУХТ.
2. Сертифікат від 16.11.2020, курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», видано Prometheus.
3. Сертифікат від 07.12.2022, курс «LEAN-виробництво харчової продукції», видано НУХТ.
Науковий та навчально-методичний доробок
Автор близько 50 наукових праць, серед них статті у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях, 2-х патентів на корисну модель України.
Web of Science
Контакти
ауд., тел. Ж-616, тел. 0634732986
e-mail: anastasiiabozhko.26@gmail.com