Логінова Анна Олегівна

Божко Анастасія Юріївна

Асистент кафедри


Освіта

   Національний університет харчових технологій, спеціальність 181 «Харчові технології», освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр».

     Вчений ступінь та звання

     Навчається за освітньо-науковою програмою третього освітньо-наукового рівня («Доктор філософії») в Національному університеті харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології».

   Працює над дисертацією на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявлення їх фальсифікації».


     Досвід роботи 

    Працює асистентом на кафедрі експертизи харчових продуктів з жовтня 2023 року.


    Підвищення кваліфікації

 1. Сертифікат від 14.12.2018, курс «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості», видано НУХТ.

 2. Сертифікат від 16.11.2020, курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», видано Prometheus.  

 3. Сертифікат від 07.12.2022, курс «LEAN-виробництво харчової продукції», видано НУХТ.


     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор близько 50 наукових праць, серед них статті у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях, 2-х патентів на корисну модель України.

Публікаційна картка викладача

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями


Контакти

     ауд., тел. Ж-616, тел. 0634732986 

     e-mail: anastasiiabozhko.26@gmail.com