Вашека Оксана Миколаївна

Вашека Оксана Миколаївна

доцент, кандидат технічних наук

Відповідальна за розроблення навчальних планів для ОС "Магістр", Помічник проректора з науково-педагогічної та виховної роботи, гарант міждисциплінарної ОНП освітнього ступеню "Магістр" "Lean-виробництво харчової продукції» спеціальностей181 "Харчові технології", 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, 133 Галузеве машинобудування; Відповідальна за розподіл педагогічного навантаження між викладачами кафедри

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», магістр.

     Вчений ступінь та звання

     Вчений ступінь кандидата технічних наук отримала у 2013 році, вчене звання доцента кафедри експертизи харчових технологій - у 2015 році.

     Досвід роботи

     З 2006 року працювала асистентом кафедри технології молока і молочних продуктів. 

     На кафедрі експертизи харчових продуктів працює з 2011 року.

     У 2013 році захистила дисертацію на тему «Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви».

З 2006 року працювала асистентом кафедри технології молока і молочних продуктів. 

З 2011 року - асистент кафедри експертизи харчових продуктів

  У 2013 році захистила дисертацію на тему «Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви».

З 2014  року - доцент кафедри експертизи харчових продуктів та заступник декана факультету Технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи

З 2016 року  по 2018 рік - заступник директора з навчальної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій 

З  2018 року - Помічник проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Національного університету харчових технологій

     Підвищення кваліфікації

     Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на тему «Метрологія, стандартизація, сертифікація» у 2011 році.

     Як розробити систему управління безпечністю харчової продукції, що випускається на підприємствах, які входять до харчового ланцюжка та на власних потужностях торгівельних мереж, Українська асоціація якості, 2014 р.     

  Участь у семінарі Київської Торгово-промислової палати «Основні принципи європейської системи технічного регулювання» (2015 р.).

  Підвищення кваліфікації за категорією «Викладачі-тьютери організатори дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-IV р.а.», Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти  ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України, свідоцтво про підвищення кваліфікації  12 СПВ № 143791.

  Підвищення кваліфікації на тему «Стандартизація, технічне регулювання, управління якістю та безпечністю продукції у харчовій промисловості» УкрНДНЦ Сертифікат про підвищення кваліфікації № К 468 від 05.05.2018 р.;

  Національне агентство із забезпечення якості якості освіти, сертифікат про завершення курсу “Експерт із акредитації освітніх програм: онлайн тренінг” 2019р.

  Підвищення кваліфікації (стажування)  на тему:"Фундаментальні та прикладні аспекти систем управління безпечністю харчових продуктів та основи управління операційною ефективністю харчового виробництва за допомогою принципів Lean"  в ТОВ «БЮРО ВЕРІТАС СЕРТИФІКЕЙШН УКРАЇНА»  – звіт про підвищення кваліфікації (термін проходження з 29.03 2021р. по 01.06.2021р., протокол кафедри № 14 від 23.06.2021 р.

     Нагороди та відзнаки 

     З 2007 р. по 2009 р. була стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених.  

        Почесна грамота НУХТ, 2013 р.

  Подяка Ректора НУХТ 2015р

  Нагрудний знак «Подяка ректора», 2019 р.

 

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Є автором понад  220 публікацій, з них 31 статті та 55 патентів України. Співавтор 27 методичних рекомендацій.


Публікаційна картка викладача

Scopus

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями 

 

Контакти

     ауд. Б-310, тел. (044) 287-93-22

     e-mail: oksana.vasheka@ukr.net