Петруша Оксана Олександрівна

Петруша Оксана Олександрівна

Доцент, кандидат технічних наук

Заступник завідувача кафедри, відповідальна за дистанційне навчання, куратор академічної групи ХЕ-3-12, начальник відділу дистанційного навчання, член робочої групи ОПП

     Освіта

     Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія цукристих речовин», ОКР "магістр".

     Вчений ступінь та звання     

     Вчений ступінь кандидата технічних наук присвоєно у 2013 році, вчене звання доцента кафедри експертизи харчових продуктів - у 2021 році.

     Досвід роботи

     Працює на кафедрі з 2011 року.

     Була відповідальним виконавцем держбюджетної науково-дослідної роботи Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ у 2015-2017 рр ( за темою «Ідентифікація, оцінка якості та безпечності харчової продукції сенсорними системами із штучним інтелектом» №0115U000378).

     З 2016 року за сумісництвом займає посаду начальника відділу дистанційного навчання НУХТ.

     Підвищення кваліфікації

     Нагороди

     Науковий та навчально-методичний доробок

     Автор понад 200 наукових праць, має 33 патентів України на корисну модель, а також співавтор десяти програм для проходження різних видів практик та 30 методичних рекомендацій.


Публікаційна картка викладача

Scopus 

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями 


Контакти

     ауд. Б-311, тел. (044) 287-97-15

     e-mail: petrushaoo@ukr.net