Янчик Марія Володимирівна

Янчик Марія Володимирівна

Доцент, кандидат технічних наук


Освіта

     Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Спеціальність "Товарознавство і комерційна діяльність", ОКР "магістр".

     Друга освіта: Université d’Auvergne Clermont-Ferrand  IUP (France); spécialité «Pilotage des organisations»; Master degree. (Французький інститут управління у м. Овернь (Франція), кваліфікація магістр за спеціалізацією "Менеджмент організації")

     Вчений ступінь та звання

     2021 – присвоєно вчене звання доцента по кафедрі експертизи харчових продуктів;

     2019 – здобула науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю «Технологія харчової продукції»


      Досвід роботи

     2020 - по цей час – доцент кафедри експертизи  харчових продуктів, НУХТ;

     2019 - 2020 – старший викладач кафедри експертизи  харчових продуктів, НУХТ;

     2018 - по цей час – експерт з якості на безпечності харчових продуктів на телебаченні (участь у зйомках  на телеканалах ІНТЕР, Україна 24, Live, UA Перший);

     2017- по цей час – телеведуча ТОВ «Телемедіагруп»;

     2015-2019 – асистент кафедри експертизи  харчових продуктів, НУХТ;

     2013-2014 – старший лаборант та інженер ІІ-ї категорії кафедри експертизи  харчових продуктів, НУХТ.

   Підвищення кваліфікації

     2021 - по це час – курси підвищення кваліфікації Університеті менеджменту освіти НАПН України;

     2021 – “Створення Web-сайтів за допомогою сучасних програмних засобів” (Інститут післядипломної освіти НУХТ);

     2021 –  “Математико-статистичний аналіз та оптимізація у наукових дослідженнях” (Інститут післядипломної освіти НУХТ);

     2020 – стажування у Вищій школі бізнесу Національного університету Луї, м. Новий Сонч, Польща (Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University, Nowy Sącz, Poland);

     2020 – проходження   курсів “Європейська зовнішня політика: просто про складне” та «Англійська для STEM» (он-лайн платформа “Prometheus”);

     2019 –   проходження   курсів:   «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та «4 кроки до здорового харчування» (он-лайн платформа “Prometheus”)



      Науковий та навчально-методичний доробок

     Є співавтором 82 публікацій, у тому числі 17 статей у фахових вітчизняних та міжнародних виданнях (з них 3 публікації у періодичних виданнях, які включені до науково-метричних баз Scopus або Web of Science) 13 навчально-методичних робіт, 2 монографії іноземною мовою, 2 навчальних посібники та 5 патентів України.  


Публікаційна картка викладача

Scopus

Web of Science

Google Scholar

Ознайомитись з публікаціями


Контакти

     ауд. Ж-616, тел. (044) 287-93-40

     e-mail: mariia_ianchyk@ukr.net