Аспірантура та докторантура

Докторанти

Аспіранти (PhD)

Божко Анастасія Юріївна

Аспірант першого року навчання. Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Усатюк Світлана Іванівна

Тема дисертаційної роботи: Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявлення їх фальсифікації

Ткаченко Таісія Павлівна

Аспірант першого року навчання. Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Петруша Оксана Олександрівна

Тема дисертаційної роботи: Розроблення експрес-методів визначення показників якості харчових продуктів

Логінова Анна Олегівна

Аспірант другого року навчання. Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна

Тема дисертаційної роботи: Розроблення методу оперативного виявлення перших ознак мікробіологічного псування харчових продуктів 

Теличкун Іванна Володимирівна 

Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна

Тема дисертаційної роботи: Наукове обґрунтування уповільнення черствіння хлібобулочних виробів, охолоджених в умовах розрідження 

Веліканов Олександр Олександрович

Аспірант третього року навчання

Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна

Тема дисертаційної роботи: Технологія харчової продукції діабетичного призначення, збагаченої хромом 

Заїка Юрій Іванович

Аспірант третього року навчання (заочної форми навчання). Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Усатюк Світлана Іванівна

Тема дисертаційної роботи: Розроблення критеріїв ідентифікації м`ясних  консервів  тривалого зберігання та методів виявлення їх фальсифікацій