Аспірантура та докторантура
Докторанти
Аспіранти (PhD)
Божко Анастасія Юріївна
Аспірант першого року навчання. Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Усатюк Світлана Іванівна
Тема дисертаційної роботи: Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявлення їх фальсифікації
Ткаченко Таісія Павлівна
Аспірант першого року навчання. Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Петруша Оксана Олександрівна
Тема дисертаційної роботи: Розроблення експрес-методів визначення показників якості харчових продуктів
Логінова Анна Олегівна
Аспірант другого року навчання. Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна
Тема дисертаційної роботи: Розроблення методу оперативного виявлення перших ознак мікробіологічного псування харчових продуктів
Теличкун Іванна Володимирівна
Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна
Тема дисертаційної роботи: Наукове обґрунтування уповільнення черствіння хлібобулочних виробів, охолоджених в умовах розрідження
Веліканов Олександр Олександрович
Аспірант третього року навчання
Науковий керівник - професор, доктор технічних наук Арсеньєва Лариса Юріївна
Тема дисертаційної роботи: Технологія харчової продукції діабетичного призначення, збагаченої хромом
Заїка Юрій Іванович
Аспірант третього року навчання (заочної форми навчання). Науковий керівник - доцент, кандидат технічних наук Усатюк Світлана Іванівна
Тема дисертаційної роботи: Розроблення критеріїв ідентифікації м`ясних консервів тривалого зберігання та методів виявлення їх фальсифікацій